Eurostarter
Image default
Dienstverlening

De beste bedrijfskleding van Veenendaal

Als bedrijf waren wij al langere tijd op zoek naar goede bedrijfskleding in Veenendaal. Wij wilden dit graag door een apart bedrijf laten ontwerpen en bedrukken, omdat wij hier zelf niet zo heel veel tijd voor hadden. Nadat wij binnen onze eigen kring zijn gaan kijken naar de aanbieders van bedrijfskleding in de omgeving, zijn wij al snel uitgekomen bij Deko Sign. Kennissen van een collega van ons hadden hier namelijk al eens bedrijfskleding laten drukken en zij waren hier erg enthousiast over. Zij vonden de kwaliteit en het ontwerp erg goed en raadden Deko Sign ons daarom wel aan. Wij zijn toen contact op gaan nemen en hebben onze wens voorgelegd. Deko Sign gaf ons direct al erg veel vertrouwen en nu kunnen wij achteraf wel stellen dat zij er een erg tevreden klant bij hebben.

 

Een ruim assortiment aan bedrijfskleding in Veenendaal

 

Wat ons trok bij Deko Sign, was dat zij een ruim assortiment aan bedrijfskleding in de omgeving van Veenendaal boden. Wij wilden het liefst onze bedrijfskleding bij een bedrijf uit de omgeving bestellen. Mocht er dan nog iets verkeerd zijn, dan konden wij dit makkelijker regelen en waren de lijntjes korter. Bij Deko Sign konden wij terecht voor polo’s, jassen, sjaals, petten en nog veel meer. Ook was het dus mogelijk om een ontwerp te laten maken, omdat wij deze nog niet hadden. Wij merkten gelijk al dat de mensen van Deko Sign erg creatief zijn en zeker wel raad wisten met deze uitdaging. Uiteindelijk kregen wij een logo voorgesteld, dat werkelijk prachtig was.

 

Erkende leverancier

 

Deko Sign was een erkende leverancier en ook dit vonden wij een groot voordeel. Er werd gebruik gemaakt van erg goede materialen en hierdoor zou de toekomstige bedrijfskleding dus ook gemaakt zijn van deze goed kwaliteit. Door het bedrukken van onze bedrijfskleding, maakten wij de kleding gelijk een stuk persoonlijker en waren wij beter te herkennen als bedrijf.

 

De prijs is echt een meevaller!

 

Bedrijfskleding van Deko Sign uit Veenendaal is zeker een aanrader. De kleding is van erg goede kwaliteit en de ontwerpen zijn heel erg mooi. Ook is de prijs echt een meevaller en kun je altijd terecht bij Deko Sign als er iets mis is!