De tuinroute in Zuid-Afrika; een must voor iedere liefhebber!

Heeft u weleens gehoord van de tuinroute door Zuid-Afrika? Oryx Travel neemt u mee langs de mooiste plekjes in dit intrigerende land. Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.

Een op maat gemaakte rondreis door Namibië met gespecialiseerde touroperator

Een rondreis door Namibië met Oryx Travels, daarmee komt u zeker van uw werkstress af! En ook als u helemaal geen stress heeft zult u versteld staan van dit prachtige land. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Een rondreis door Afrika wordt wellicht een beetje lang gezien de enorme oppervlakte van het continent. Maar een bezoek aan Zuid-Afrika is zeker de moeite waard!De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika.