Dit kunt u verwachten wanneer u een Citizen horloge voor heren aanschaft

Is het tijd voor een nieuw horloge? Kies dan voor de allerlaatste technologie. Het liefst zelfs dat hij uw hele leven mee kan. Met een Citizen horloge voor heren bent u van alle gemakken voorzien. Zo werkt dit merk met de visie dat ieder horloge verbetert kan worden, of dit nu gaat over de techniek of het model. Dit doen ze al sinds de oprichting in 1918. Ze zien geen grenzen op het gebied van innovatie en creatie. Het resulteert in een Citizen heren horloge met een duurzame werking én comfort aan uw pols. Dit prachtige merk is verkrijgbaar bij Juwelier de Bokx Wijffels.

Milieuvriendelijk én zeer aangenaam: het Citizen horloge voor heren

Wist u dat er ecologisch verantwoorde horloges bestaan? Zo draagt ook u een steentje bij aan een beter milieu. Naast dat u op zoek bent naar hoog draagcomfort, moet uw horloge ook voorzien zijn van de nieuwste technologie. Dat niet alleen, milieuvriendelijk ondernemen is ook steeds belangrijker. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken. Als laatste, omdat er geen batterij nodig is, wordt er jaarlijks een grote hoeveelheid chemisch afval vermeden!

Het eerste horloge van massief titanium is het Citizen horloge voor heren

Beter worden en innoveren. Dat is het doel van Citizen. Deze doestelling voeren zij door bij hun horloges. Maar het horloge is niet zomaar verkrijgbaar. Juwelier de Bokx Wijffels heeft een aantal mooie modellen in het assortiment. Het Citizen heren horloge is het eerste merk ter wereld dat het uurwerk volledig uit massief titanium heeft gemaakt. Dit maakt het model zeer licht van gewicht en roestvast. Er is speciaal hiervoor Super Titanium gecreëerd. Dit is vijf keer harder dan roestvrijstaal, met als gevolg dat het een groot draagcomfort heeft en op die manier uw leven aangenamer maakt. Dit merk en diverse andere modellen vindt u bij Juwelier de Bokx Wijffels.