Eurostarter
Image default
Vervoer en transport

Een aangepaste, veilige en comfortabele auto kopen

Wilt u een aangepaste auto kopen of uw auto de nodige aanpassingen geven zodat u met een lichamelijke beperking veilig de weg op kunt? Bij Mobility4All B.V. helpt het team van professionals u graag verder. Zij stemmen het voertuig af op uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat deze volledig voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Er worden diverse rolstoelbussen aangeboden, zowel nieuw als gebruikt, zodat er voor ieder budget een mogelijkheid is. Mocht er alsnog niets voor u tussen het brede aanbod zitten, neem dan contact op met dit full-service bedrijf. Zij zullen er namelijk alles aan doen om u dé aangepaste auto aan te bieden, zodat u na het kopen direct de weg op kunt.

Een voertuig kopen, leasen of huren

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om een aangepaste auto te kopen, maar Mobility4All B.V. heeft ook een groot lease- en huuraanbod. Gaat u een dagje uit, gaat u op vakantie of is er een feestje waarvoor u een multifunctionele 9-persoons rolstoelbus moet huren? Dan bent u bij dit bedrijf op de juiste plek. Deze invalidenbus beschikt over vastzetsystemen voor rolstoelen die voldoen aan ISO10542 certificaten en over de code VVR (Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden). U gaat dus gegarandeerd veilig de weg op. Wilt u geen rolstoelen vervoeren? Dan is de bus zeer geschikt voor negen personen. Ook voor het leasen zijn er aantrekkelijke deals. Bent u werkzaam bij of eigenaar van een non-profitorganisatie, taxionderneming of zorginstelling? Bekijk dan de mogelijkheden van sponsoring om hier de financiering mee te combineren. In veel gevallen kunt u dan voor een zeer lage prijs (of zelfs gratis) gebruik maken van een invalidenbus.

Maak kennis met bedrijf

Kies voor mobiliteit op een betaalbare manier door contact op te nemen met Mobility4All B.V. in Harbrinkhoek, in de buurt van Almelo. Het professionele team zal u in een kennismakingsgesprek adviseren en u laten zien wat mogelijk is. U kunt hen eenvoudig bellen of mailen.

Mobility4All Rolstoelbus