Eurostarter
Image default
Woning en Tuin

Elektrische zonneschermen

Op zoek naar elektrische zonneschermen? Ze worden elk jaar populairder en dan ook vaker verkocht. Een elektrisch zonnescherm is vooral erg handig en hierdoor dan ook razendpopulair. Elektrische zonwering bestaat al wel een tijdje, maar was voorheen verschrikkelijk duur. 

Nu zeggen we natuurlijk niet dat het nu zo enorm goedkoop is, maar in vergelijking met een paar jaar geleden vallen de prijzen enorm mee! Dit heeft mede te maken met de komst van verschillende webwinkels die zonwering verkopen. Ideaal toch? 

Welk soort elektrische zonnescherm kies jij? 

Ook zijn er nog verschillende soorten elektrische zonneschermen. Weet jij al welke soort jij kiest? Een zonnescherm is nogal een breed begrip, want wanneer we het over zonneschermen hebben dan kan het gaan over markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen en ga maar door. 

Alle bovengenoemde soorten zonneschermen zijn ook te krijgen als elektrische variant, maar vooral de knikarmschermen zijn extreem populair en iedere zomer niet aan te slepen! Een zonnescherm knikarm heeft dan ook verschillende voordelen. 

Zo kun je deze gebruiken als zonwering voor je ramen, maar je kunt er ook schaduw mee creëren in je tuin. Voor een combinatie van deze twee worden ze vaak gebruikt! 

De prijs van een zonnescherm knikarm

De prijzen van een zonnescherm knikarm verschillen per aanbieder en soort. Je hebt ze in standaard maten en op maat gemaakt. Vooral in het laatste geval, liggen de prijzen iets hoger doordat de schermen niet op grote schaal kunnen worden geproduceerd, maar op maat moeten worden gemaakt. 

Kies je voor een standaard maat, dan is vanzelfsprekend ook de elektrische variant een stukje goedkoper. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle soorten zonneschermen en elektrische zonneschermen. 

Zonnescherm kopen online of lokaal?

Vaak krijgen wij de vraag of je nou een zonnescherm het beste lokaal kan kopen of online. Dit verschilt per persoon en of je bijvoorbeeld de montage zelf wil doen. Zelf voor de montage zorgen gebeurt bijna altijd wanneer je een zonnescherm koopt bij een online winkel. 

In ruil daarvoor profiteer je trouwens wel weer van kortingen tot wel 30% op je zonwering. Iedereen heeft hierdoor dan ook wel zijn of haar eigen voorkeuren! Wil je goedkoper aan zonneschermen kunnen komen, dan is online de beste optie, kies je voor montage door een vakman dan bestelt u uw zonwering het beste lokaal bij een speciaalzaak.