Ga de uitdaging aan en kies voor het GPS spel ‘City Challenge’

Tijdens een creatief spel zowel je teamgenoten als je nieuwe stad leren kennen? Een modern, communicatief en op maat gemaakt spel doen? Wave Citygames is gespecialiseerd in het organiseren van spannende en uitdagende citygames waarbij je aan de slag gaat met een GPS spel. De City Challenge bestaat uit vier onderdelen, waaronder multiple choice vragen, foto-opdrachten, video-opdrachten en uitdagingsspelletjes. Verdien de hoogste score en zorg dat je bij het winnende team hoort! De combinatie van internet en GPS in de app op je smartphone zorgen ervoor dat je pas nieuwe informatie ontvangt als je daadwerkelijk bent aangekomen op de locatie, waardoor het enorm realistisch wordt.

Speel een spannend GPS spel in de mooiste Europese steden

Voor ieder groeps- of bedrijfsuitje kies je voor Wave Citygames. Je hoeft niet per se in Amsterdam te wonen, want je kunt in Nederland terecht bij alle grote steden in diverse provincies. Altijd iets dicht bij de deur! Liever iets verder weg? Ook daarvoor draait dit activiteitenbureau de hand niet om. In onder andere België, Italië, Engeland, Spanje, Duitsland, Frankrijk en Tsjechië vind je een of meerdere steden waar je een spannend GPS spel kan spelen met je familie, collega’s of vrienden. Ideaal om te combineren met een leuke citytrip. Laat je onderdompelen in een hele nieuwe stad, terwijl je aangewezen bent op je GPS. Dat wordt spannend!

Speel Jacht naar de Macht met een spannend GPS spel

Spanning en sensatie gegarandeerd met het GPS spel ‘Jackt naar de Macht’. Ga op zoek naar Maffia Don die ergens verstopt zit in jouw stad. Spoor hem op en bemachtig zo veel mogelijk geld. Vorm samen met je groep een sterk team en wordt zo de machtigste van de stad. Hoe meer geld je verzamelt, hoe dichterbij Don je komt. Klinkt dat niet spannend? Dit originele GPS spel zorgt ervoor dat je je collega’s of klanten op een nieuwe manier leert kennen. De tussenstanden worden weergegeven op je telefoon, dus de druk ligt continu hoog. Is jouw groep die met het meeste kapitaal? Laat een programma samenstellen door Wave Citygames.