Heerlijk gebak en warme en koude broodjes koopt u bij de bakker in Amersfoort

Weet u wat van een bakker écht een bakker maakt? Een uitgebreid aanbod lekkere koude en warme broodjes is cruciaal voor elke echte bakker. In de webshop van Bakker de Graaf uit Amersfoort kiest u uit diverse warme en koude broodjes, maar ook salades, relatiegeschenken en dranken zoals karnemelk en versgeperste sinaasappelsap komen terug in het aanbod. Geniet van een heerlijke ambachtelijke appelflap bij de koffie, luxe koude hapjes op een feest of zakenborrel of geniet van vers afgebakken saucijzenbroodjes en vers belegde broodjes. Benieuwd naar het volledige online aanbod? Bekijk dan snel de webshop, of kom langs in de winkel in Amersfoort. De medewerkers staan van maandag tot en met vrijdag graag voor u klaar. Broodjes bestellen in Amersfoort doet u hier.

Vers gebak en taarten als relatiegeschenken in Amersfoort

Wilt u eens écht trakteren met  persoonlijke relatiegeschenken? Wilt u bijvoorbeeld een medewerker bedanken voor zijn jarenlange inzet? Of wilt u een klant belonen voor de prettige samenwerking met uw bedrijf? In alle gevallen zijn taarten en gebak van de bakker uit Amersfoort een gepaste vorm van relatiegeschenken. Themataarten, taarten met fotoscan of feestelijke harten met een speciale tekst: de mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. De keuze voor een van de taarten gemaakt? Bekijk dan ook meteen de vers belegde broodjes, zodat u het uitreiken van de relatiegeschenken in de regio van Amersfoort met een smakelijke lunch combineert.

Verschillende soorten broodjes bij de bakker uit Amersfoort

Als u naar de bakker gaat voor lekker brood, wilt u natuurlijk kunnen kiezen uit een ruim aanbod met voldoende variatie. Want iedereen heeft een ander voorkeur op het gebed van zijn of haar favoriete brood.. Kent u het gevarieerde aanbod van Bakker de Graaf al? Van een witte bol tot aan ciabatta en van croissants tot aan een milanobroodje: met een ruime keuze aan broodjes komt u niets tekort bij de bakker uit Amersfoort. Heeft u de keuze voor een van de broodjes gemaakt? Bekijk dan ook eens het overige aanbod, zoals banket, taarten en relatiegeschenken die u in Amersfoort laat personaliseren.