Laat een gepersonaliseerde fruitmand bezorgen

De ontvanger zal heel blij zijn met de fruitmand. Maar maak de fruitmand persoonlijker door een kaartje erbij te doen met een leuke groet, mooie wens of andere persoonlijke boodschap. Laat u een fruitmand bezorgen om iemand een beterschapswens te sturen? Maak de fruitmand zo persoonlijk mogelijk. Voeg een fles Moët & Chandon, noten, snoep, een fles rosé, witte of rode wijn toe. Daarnaast kunt u de grootte van de fruitmand kiezen. Op Topfruit.nl bestelt u fruitmanden met echt vers fruit. Probeert u om zoveel mogelijk biologische producten te eten? Ook biologische fruitmanden maken deel uit het brede assortiment.

Een fruitmand is een origineel kraamcadeau

Het is feest, want er is een kleine geboren. Naast alle beschuiten met muisjes is iets gezonds ook wel eens lekker, dus laat een fruitmand bezorgen. Heeft u geen tijd om langs te gaan, maar wilt u diegene wel feliciteren? Laat een fruitmand bezorgen. Topfruit.nl maakt voor u een mooie fruitbox of fruitmand met vers fruit, een sapje en een leuke roze of blauwe knuffelbeer. Wilt u de fruitmand nog persoonlijker maken? Voeg er dan een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Kiest u voor een grote of een kleine box of mand? Het gaat om het gebaar, de ontvanger zal altijd blij zijn.

Een fruitmand: een biologisch verantwoord cadeau

Vindt u het belangrijk om gezond te eten zonder toegevoegde smaak- kleur en geurstoffen en zonder bestrijdingsmiddelen? De biologische fruitmanden bevatten fruit dat is geteeld zonder bestrijdingsmiddelen. Of ga voor de gezonde biologische sappen van Topfruit.nl. Kies voor de basis mand, een grote fruitmand of de luxe fruitmand. Bij Topfruit.nl vindt u een groot assortiment aan fruitmanden voor verschillende gelegenheden. Heeft u binnenkort een speciale gelegenheid, maar heeft u geen tijd om naar de winkel te gaan? Laat de biologische fruitmand bezorgen door Topfruit.nl. Uiteraard is de fruitmand ook geschikt voor eigen consumptie. Het is belangrijk om twee stuks fruit van ongeveer 100 gram per dag te eten. In een fruitmand zitten veel soorten fruit waardoor u heerlijk kunt afwisselen.