Eurostarter
Image default
Woning en Tuin

Makelaarskantoor Hoogeveen, de familie Jansen wil van hun boerderij twee woningen maken

Op zoek naar een makelaarskantoor Hoogeveen? We keren nog even terug naar de unieke presentatie van het personeel. De eerste vrouwelijk makelaar is Ada van de Kok – van de Bik. De tweede vrouwelijke makelaar is Bo van de Bok – van de Geit. En tot slot, lest best, de secretaresse Mia van de Bal – van de Bol. Zij is echt het manusje van alles, wat onze secretaresse Mia van de Bal – van de Bol allemaal uit haar mouw weet te schudden, dat is echt ongelooflijk. Hulde voor zo’n veelzijdig talent. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Is wonen in een prachtige oude molen iets voor u?

Makelaarskantoor Hoogeveen. Zo de presentatie zit er helemaal op. Hoe zijn de werktijden? Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Bovendien is er avonddienst van 17.30 uur tot 19.00 uur. Tijdens deze avonddienst kan iedereen zonder afspraak binnen lopen om iets met een makelaar te bespreken. De avonddienst is voor iedereen gratis. De gesprekken in de avonddienst kunnen gaan over van alles en nog wat. Vaak vraagt een woningzoekende om advies of stelt een hele concrete vraag. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Het huis met als adres De Beuk 6 is onder voorbehoud verkocht.

Makelaarskantoor Hoogeveen. Op maandag wordt de avonddienst verzorgd door Ad van de Kleine Aa. Op dinsdag wordt de avonddienst verzorgd door Eric van de Grote Eng. Op woensdag wordt de avonddienst gedaan door Ada van de Kok – van de Bik. Op donderdag wordt de avonddienst gedaan door Bo van de Bok – van de Geit. Op vrijdag is er geen avonddienst want dan zitten onze vier makelaars samen met de secretaresse Mia van de Bal – van de Bol heerlijk samen te kletsen en te borrelen in een speciaal daarvoor ingerichte kamer. Makelaarskantoor Hoogeveen.