Eurostarter
Image default
Woning en Tuin

Open uw woning met een aluminium schuifpui

U weet natuurlijk al dat u uw woning het beste kunt aanvullen met een schuifpui. Een schuifpui maakt de overgang tussen binnenshuis en buitenshuis vloeiender, maar sluit het desgewenst ook goed af. Schuifpuien zijn makkelijk, mooi en mobiel. Maar welke schuifpui past het beste bij uw woning? Natuurlijk weten wij niet wat voor een woning u, beste lezer, heeft. Wij weten echter wel welke soort schuifpui bij bijna alle woningtypen past! Dat is namelijk de aluminium schuifpui!

De aluminium schuifpui

Wij maken geen grapje als we u vertellen dat een aluminium schuifpui in elke woningstijl past. Deze duurzame schuifpui heeft een klassieke, industriële en moderne uitvoering. Dat zijn natuurlijk niet de enigen! Alles is mogelijk met een aluminium schuifpui omdat het materiaal zeer flexibel is, waardoor het aan elke wens kan voldoen. Schipper Ede is een van de weinige fabrikanten die deze ultraflexibele schuifpui voor u kunt produceren. De uitstraling van een aluminium schuifpui is slanker dan die van een houten of kunststof schuifpui. Dit komt door de lichtheid en sterkte van aluminium, die ervoor zorgen dat de profielen en stijlen van de schuifpui slank kunnen blijven. Hierdoor is maximale lichtinval mogelijk omdat het glasoppervlak veel groter kan worden.

Voordelen

Een aluminium schuifpui heeft een hele waslijst aan voordelen die wij voor u gaan benoemen. Een aluminium schuifpui heeft zeer weinig onderhoud nodig, in tegenstelling tot andere soorten schuifpuien. Dat scheelt onderhoudskosten. Ook schuift een aluminium schuifpui zeer soepel, heeft het een erg lange levensduur en is weerbestendig. Deze eigenschappen verlagen ook de onderhoudskosten en verzekeren u van een schuifpui die lang meegaat. De aluminium schuifpui van Schipper Ede voldoet aan de eisen van inbraakweerstandsklasse 2, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over inbraak. De energierekening gaat ook nog eens omlaag door het uitstekend isolerend vermogen van de aluminium schuifpui. Het design van de aluminium schuifpui kan alle kanten op, daarom past een aluminium schuifpui ook bij elk woningtype. De geluidswerende eigenschappen houden vervelende geluiden van het verkeer en luide buren tegen én er is een ruimteverlies in uw tuin of terras. Duidelijk is dat u een aluminium schuifpui nodig heeft, vraag nu een offerte aan!