Eurostarter
Image default
Vervoer en transport

Pallets kopen: uit welke soorten heeft u de keuze?

Bij de aanschaf van pallets of het kopen van een rolcontainer bestaan ruime keuzemogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld de blokpallets en displaypallets, maar ook de europallet; de meest gebruikte pallet binnen Europa en de transportsector. Zijn specificaties en afmetingen zijn door de EPAL vastgelegd. Bovendien is de europallet van gecertificeerd hout vervaardigd. Ook bij de in Eindhoven gevestigde logistieke dienstverlener Rotom Nederland kunt u europallets, CP pallets voor de chemische industrie en een ruim assortiment aan eenmalige pallets kopen. Tevens bent u er, naast het kopen van pallets, ook aan het juiste adres voor het huren of kopen van een rolcontainer en andere logistieke producten.

Houten versus kunststof pallets

Uiteraard heeft u bij deze dienstverlener de keuze uit zowel houten als kunststof pallets. Voordelige houten pallets zijn zeer sterk en kunnen ook buiten worden gebruikt. De pallets zijn volgens ISPM 15-vereisten behandeld. De iets duurdere kunststof pallets worden vooral door bedrijven binnen de voedingssector en farmaceutische nijverheid gebruikt. Deze pallets kunnen namelijk eenvoudig worden gereinigd, een kenmerk van belang binnen sectoren waarin veiligheid van het grootste belang is.

Een brede selectie nieuwe en tweedehands pallets

Rotom Nederland biedt u als professional een brede selectie aan zowel nieuw vervaardigde als gebruikte houten pallets. De logistiek dienstverlener beschikt over dusdanig ruime voorraden, dat u altijd de door u benodigde hoeveelheid pallets kunt kopen. Tevens zijn kunststof pallets in standaard afmetingen verkrijgbaar. Ook huren behoort tot de mogelijkheden. Dit is een effectieve oplossing wanneer u snel iets nodig heeft. Ook andere logistieke producten zoals een stapelrekken, opzetranden en rolcontainers kunt u kopen of huren.

Oplossingen voor de gehele supply chain

De vlak bij Eindhoven gevestigde logistieke dienstverlener heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het faciliteren van bedrijven op het gebied van transport en logistiek. Voor elke situatie vinden de professionals van dit bedrijf de gepaste oplossing. De expert is gespecialiseerd in logistieke producten én diensten en weet u duurzame oplossingen voor de gehele supply chain te bieden.

Gerelateerde artikelen

Tips voor het huren van je auto

Een aangepaste, veilige en comfortabele auto kopen

Postdozen voor optimale bezorging