Eurostarter
Image default
Beauty en verzorging

Sleek Make Up online

Al jaren ben ik groot liefhebber van Sleek Make Up. Jaren geleden kocht ik het voor het eerst in Londen. De stad waar ik toen verliefd op werd, zorgde ook voor verschillende andere leuke dingen. Waaronder de make up uit Engeland. Ik wist toen weinig van andere merken buiten Nederland. Toch vond ik het altijd leuk om veel verschillende dingen uit te proberen. Jaren geleden probeerde ik Sleek uit. Tijdens één van die uitprobeersels. Het bleek ontzettend goed te bevallen. Jaren lang heb ik ook gehoopt dat het make up merk naar Nederland zou komen. Dit was altijd te veel gevraagd tot een aantal jaar geleden. Toen vond ik namelijk Beauty88.

Sleek Make Up op Beauty88

Omdat ik een groot fan was van het Sleek Storm palette en deze toch een keer op begon te raken, begon ik deze te googlen. In eerste instantie kwam ik veel internationale webshops tegen. Toch vond ik uiteindelijk ook iets in Nederlands. Tot mijn grote verbijstering verkochten zij ook Sleek make up. Dit was best wel opmerkelijk want dit had ik tot dan toe nog niet gevonden. Daarom was ik ook blij verrast bij het vinden van de webshop. Niet alleen Sleek was te vinden op deze website, maar ook allerlei andere merken. Zo vond ik ook Aziatische merken, bijvoorbeeld. Sleek zelf heeft veel oogschaduw paletten. Hier staan ze eigenlijk ook een beetje bekend om. Toch hebben ze meer dan oogschaduw. Zelf ben ik een groot fan van de blush paletten van Sleek. Omdat ze kwalitatief erg goed zijn, maar de prijs niet enorm hoog is is het een grote aanrader. Daarom was ik ontzettend blij met de komst van Beauty88.

Beauty88

Beauty88 is een hele fijne webshop met allerlei verschillende merken. Ze hebben bijvoorbeeld alle populaire producten uit het buitenland. Hierbij maakt het niet uit of het binnen of buiten Europa valt.  Daarom is het erg leuk om eens een kijkje te nemen op de webshop van Beauty88. Uiteindelijk heb ik hier mijn Sleek producten ook terug kunnen vinden. Zo kon ik mijn voorraad weer aanvullen en gewoon in Nederland de producten van Sleek gebruiken.