Eurostarter
Image default
Particuliere dienstverlening

Snel schade aan uw auto laten herstellen bij hét autobedrijf in Borculo

Heeft u schade aan uw auto, doordat u per ongeluk tegen een paaltje of een muur bent aangereden? Iedereen heeft wel eens een keer per ongeluk schade gereden aan zijn eigen auto. Een laag paaltje dat u net niet ziet in de achteruitkijkspiegel veroorzaakt een lelijke deuk; of u heeft toch net die bocht verkeerd ingeschat in een parkeergarage en de spiegel ligt eraf. Een reparatie aan uw auto wilt u natuurlijk vakkundig laten uitvoeren, maar kost al snel heel veel geld. Gelukkig is er voor al dit soort schades Autobedrijf Nijman, het autobedrijf in Borculo, een betaalbaar adres waar schadeherstel snel en professioneel wordt uitgevoerd.

Een vakkundig autobedrijf voor reparaties en occasions

Het autobedrijf in Borculo is het aangewezen adres als u een reparatie wilt laten uitvoeren aan uw auto. Dit kunnen kleine reparaties zijn van schade, maar u kunt er ook terecht voor het vervangen van een distributieriem, koppelingsplaat of uw ruitenwissers. Bij dit autobedrijf kunt u naast reparaties en het vervangen van onderdelen ook terecht voor een set nieuwe banden of een Apk-keuring. En is uw auto niet meer te redden, omdat de schade te groot is dan kunt u bij dit autobedrijf in Borculo ook een leuke nieuwe occasion uitzoeken, en hebben ze ook een scooterpoint waar u een scooter kunt kopen of laten onderhouden.

Laat uw auto op vakkundige wijze herstellen bij dit autobedrijf

Heeft u dus per ongeluk uw spiegel eraf gereden dan kunt u bij dit autobedrijf in Borculo terecht om er snel een nieuwe spiegel op te laten zetten. Autobedrijf Nijman is een echt familiebedrijf dat al in 1966 werd opgericht is al sinds jaar en dag hét adres voor reparaties en herstelwerkzaamheden aan auto’s. Het team wat gerund wordt door Adri Nijman, de zoon van de oorspronkelijke oprichter, staat klaar om u te helpen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Drie redenen om deze erkende elektricien nabij Utrecht in te schakelen

Letselschade claimen: uw situatie wordt in kaart gebracht

Geniet in de zomer en winter van uw tuin door een verandazeil te kopen