Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Studentenreisproduct aanvragen

Snel met DUO contact opnemen? 

Een studentenreisproduct aanvragen, het lijkt zo simpel, maar toch loopt u onverhoopt tegen een aantal vragen aan. Kom snel in contact met DUO en leg uw vragen neer bij de klantenservice, zodat u zo snel mogelijk en persoonlijk geholpen wordt en uw reis met het openbaar vervoer met een gerust hart kunt vervolgen. Vragen die zich aandienen bij het aanvragen van een studentenreisproduct of andere diensten kunnen ertoe leiden dat u graag direct met een organisatie als DUO contact wil opnemen. U wilt uw aanvraag immers snel en succesvol afronden en het is dan niet prettig als u uitgebreid op zoek moet naar uw vraag en het eventuele antwoord wat een FAQ-pagina of chatbot u daarop kan geven. Het is in dergelijke gevallen vele malen gemakkelijker en efficiënter om snel even persoonlijk telefonisch contact te hebben met iemand van de organisatie die uw vraag direct kan beantwoorden. Althans, zo zou het moeten zijn. 

DUO contact zonder obstakels?

Helaas blijkt in de praktijk dat wanneer u met DUO contact op wil nemen om een antwoord te krijgen op uw vraag, u naar een pagina op de website van DUO gestuurd wordt om daar eerst eens zelf uit te gaan zoeken of uw vraag ertussen staat en of deze te beantwoorden is zonder de klantenservice te hoeven bellen. Omwille van kostenbesparingen dirigeren steeds meer bedrijven u naar dergelijke alternatieve vormen van klantenservice. Onderdeel van dat proces is het zo goed mogelijk verstoppen van het telefoonnummer waarop de klantenservice van het bedrijf bereikbaar is. Want, hoe minder mensen het telefoonnummer kunnen vinden, hoe minder vragen de klantenservice hoeft te beantwoorden. Om de klantvriendelijkheid in klantenservice te waarborgen en het voor u gemakkelijk te houden om waar en wanneer het nodig is in direct telefonisch contact te komen met de klantenservice van DUO of een andere organisatie, is KlantenserviceDirect in het leven geroepen. 

De dienstverlening van KlantenserviceDirect

KlantenserviceDirect staat voor u klaar wanneer u met een organisatie als DUO contact op wil nemen en zonder veel tijd en moeite te investeren aan de juiste contactgegevens van de betreffende organisatie wil komen. Ondanks de duidelijke trend in de wereld van klantenservice en helpdesks om steeds minder de mogelijkheid te bieden om persoonlijk in contact te komen met een medewerker van het bedrijf blijkt deze ontwikkeling in de praktijk niet berust op de wensen van de klant maar vooral op kostenbesparingen voor het bedrijf. Dit levert ons als klanten vaak herkenbare frustrerende situaties op waarbij het al haast onmogelijk lijkt om onze vraag überhaupt gesteld te krijgen, laat staan dat ons probleem spoedig wordt opgelost. KlantenserviceDirect staat voor u klaar om dergelijke frustrerende situaties te helpen voorkomen. Heb je vragen over de dienstverlening van KlantenserviceDirect? Neem contact op.https://klantenservicedirect.nl/