U laat een allergenen analyse uitvoeren voor verschillende sectoren

Ieder geconsumeerd product kan allergenen bevatten waar mensen allergisch voor zijn. U kunt hierbij denken aan producten op het gebied van cosmetica, consumentenproducten, water & milieu, agro chemicaliën, farmaceutische producten en producten binnen de voeding. Mérieux NutriSciences is ruim 50 jaar actief op het gebied van onderzoek en analyse, zoals een salmonella onderzoek, allergenen analyse of analyse waarbij gisten en listeria worden gebruikt. Na een onderzoek door dit bedrijf weet u zeker dat u aan bijvoorbeeld voedselveiligheid wetgeving voldoet. Neem voor meer informatie vandaag nog contact op met de specialisten. U ontvangt altijd een advies op maat over veiligheid van voedselproducten.

Onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek, laat u over aan een gespecialiseerd bedrijf

Bovenaan de prioriteitenlijst van veel diverse sectoren staat voedselveiligheid bovenaan. Daarom is het belangrijk om dit over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf met kennis van zaken. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Houdbaarheidsstudies met onder meer een listeria analyse

De selectie van grondstoffen tot aan de tijd in de schappen is een beweeglijke tijd voor uw product. Het verandert continu tot het is geperfectioneerd. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek.