Unieke evenementen locatie of werkplek in Amsterdam?

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Ontdek onze mooie evenementenlocaties

Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden voor meer mogelijkheden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Flexibele en bijzondere werkplekken in omgeving Amsterdam en Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl in deze tijd. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen en dan ook echt iedereen die iets wil met de circulaire economie.

Unieke evenementenlocaties in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede en lekkere kop koffie, een goed werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor een snelle internetverbinding, unieke locatie en kop koffie zorgen wij. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief stimuleren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.eurostarter.nl/