Veilig en snel betalen op een evenement: kies voor consumptie munten

Kiest u tijdens uw evenement voor het gebruik van consumptie munten? Dan gaat u voor een veilig en snel betaalmiddel. U wilt natuurlijk dat het betaalverkeer voor zowel de bezoekers als voor u veilig en eenvoudig is. Damen Plastics heeft dé oplossing voor u. Zij zijn namelijk specialist op het gebied van kunststof munten. Het gebruik van munten voor consumptie zorgt ervoor dat de omzet groter wordt. Daarnaast worden niet alle munten ingeleverd, wat betekent dat de marge van uw bedrijf hoger wordt. U heeft keuze uit reliëf munten en bedrukte munten. Deze specialist zorgt ervoor dat u uw gewenste consumptie munten krijgt van goede kwaliteit. Uw evenement wordt een succes met de consumptie munten van Damen Plastics.

Verhoog uw omzet door bezoekers consumptie te laten kopen met munten

Kies voor de ruime mogelijkheden bij Damen Plastics en maak het uzelf gemakkelijk met gepersonaliseerde consumptie munten. Zit u in de organisatie van een evenement en bent u op zoek naar een manier om de omzet te verhogen? Dan heeft Damen Plastics een oplossing voor u, namelijk het gebruik van kunststof munten als betaalmiddel. Dit zorgt ervoor dat er geen lange wachttijden aan de bar meer zijn, waardoor klanten sneller en vaker consumpties halen. Daarnaast worden er geen fouten meer gemaakt met het tellen en wisselen van geld. Bij deze specialist koopt u ook telbakken, waardoor het eenvoudig is om na afloop van het evenement de omzet te tellen. Het betalen van consumptie met munten zorgt er ook voor dat niet alle munten weer worden ingeleverd, waardoor de marge stijgt. Alleen maar voordelen dus!

Bezoekers consumptie laten betalen met munten? Bij de specialist heeft u diverse opties!

Vrijwel ieder festival en veel evenementen maken gebruik van consumptie munten. Bent u ook op zoek naar unieke exemplaren? Bij Damen Plastics is dit mogelijk. Deze specialist biedt veel verschillende opties voor consumptie munten. Zo heeft u keuze uit reliëfmunten, waarbij de gewenste tekst of het logo zichtbaar wordt doordat deze in reliëf op de munt ligt. Deze muntsoort is verkrijgbaar in één kleur. Op zoek naar een betaalmunt met meerdere kleuren? Ook dit kan bij dit professionele bedrijf. Een meerkleurendruk kan op een witte munt 5 en op een andere kleur munt 4 kleuren dragen. Voor de verhuur van munten voor consumptie heeft dit bedrijf ook de oplossing voor u. Heeft u een jaarlijks terugkerend evenement? Dan is deze optie misschien iets voor u!