Eurostarter
Image default
Financieel

Veilig online betalen? Bij deze webshop kun je terecht voor een paysafecard!

Online betalingen verrichten, is altijd een beetje risicovol. Bij vrijwel alle betaalmethoden moet je een hoop persoonsgegevens achterlaten. Met een paysafecard van KaartDirect.nl hoeft dat niet. Als je met een paysafecard betaalt, hoef je alleen maar een code in te vullen. De paysafecard is dus veel veiliger dan de meeste andere betaalkaarten. Ook is deze eenvoudig in gebruik. Zet er een bepaald bedrag op en je kunt er in tal van webshops mee betalen. Maar KaartDirect.nl biedt nog veel meer.

Wat biedt het bedrijf?

Naast een paysafecard, worden er nog heel veel andere tegoedkaarten aangeboden. Ben je fan van de Nintendo eShop? Er is een speciale Nintendo eShop Card te koop. Met de Nintendo eShop Card krijg je eenvoudig toegang tot alle Nintendogames. Ook cadeaubonnen zijn te koop in de webshop. Ga je regelmatig naar de bioscoop? Ook hiervoor is een speciale tegoedbon verkrijgbaar. Bij de webshop kun je terecht voor een groot aanbod aan films, muziek, games en streamingsdiensten.

Over het bedrijf

Ondanks het feit dat het bedrijf uitsluitend online opereert, is het extreem veilig. De webshop is erkend als officiële winkel. Alle producten die betaald zijn, worden ook daadwerkelijk geleverd – en snel ook. Meteen na de aankoop ontvang je al een activeringscode. Met die code kun je meteen gebruik maken van je nieuwe game, film, muziekplatform of streamingdienst. Hoe fijn is dat. Het maakt niet uit op welk moment van de dag je je product bestelt, binnen één minuut heb je al toegang.

De klantvriendelijkheid van het bedrijf

Niet alleen zijn de producten van goede kwaliteit en is de service erg snel, je wordt ook nog eens op een klantvriendelijke manier geholpen. Als je problemen hebt, mag je dit altijd aangeven. Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Er zal zo snel mogelijk contact met je worden opgenomen en het probleem wordt tot op de bodem uitgezocht. Alles voor de klant.

Gerelateerde artikelen

De administratie in Enschede en omgeving

Wat is rente en je hebt teveel betaald!

Seniorenhypotheek – de hypotheek voor ouderen