Voor 50-plussers is een aflossingsvrije hypotheek in de omgeving van Den Bosch mogelijk

Voor 50-plussers is het steeds vaker het geval dat ze nauwelijks iets hebben afgelost op hun huidige hypotheek terwijl er wel veel overwaarde bestaat op hun woning. Helaas wordt hier niet naar gekeken bij de beoordeling van de nieuwe hypotheek, wat veel personen in de problemen brengt. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe hypotheek afsluiten? Dan wordt er juist gekeken naar het inkomen. Dit betekent dat er niet alleen naar het huidige inkomen wordt gekeken, maar ook naar het pensioeninkomen wat vaak lager is dan het salaris. Zijn de toekomstige inkomen te laag voor een hypotheek in de regio van Oss of Den Bosch? Dan is het verstandig om direct te beginnen met aflossen.

Start met uw maximale hypotheek bij een hypotheektoezegging in en rondom Oss

Bent u geïnteresseerd in een hypotheektoezegging van een bureau in de omgeving van Oss en Den Bosch? Dan start u met uw maximale hypotheek bij Adviesburo Van Uden. Maar wat houdt dit precies in voor u? Tijdens een vrijblijvend gesprek met de adviseur wordt er gekeken naar verschillende zaken, zoals het toekomstige inkomen, kinderen, werk, bonussen enzovoorts. Bij Adviesburo Van Uden geniet u dus van een uitstekende service. Een toezegging van een hypotheek geeft u niet alleen meer zekerheid, maar biedt ook veel voordelen wanneer u bijvoorbeeld een huis wilt kopen in Den Bosch of Oss. Bij een aankoop kan dit namelijk een sterk onderhandelingspunt zijn. U geeft de verkopers van uw droomhuis meer zekerheid wanneer u een hypotheektoezegging op zak heeft. 

Een hypotheek voor flexwerkers in de omgeving van Den Bosch

Bij flexwerkers is de laatste jaren steeds meer mogelijk op het gebied van een hypotheek en deze afsluiten. Komt u eens langs bij Adviesburo Van Uden. De adviseurs willen meer over uw situatie te weten komen om zo een passend advies te kunnen uitbrengen. Vaak is een hypotheek voor flexwerkers in de regio van Oss en Den Bosch gewoon mogelijk. Wel is het belangrijk om ook een goed toekomstbeeld te schetsen. Heeft u bijvoorbeeld een contract voor bepaalde tijd getekend bij uw werkgever? Bent u al langer werkzaam als flexwerker? En wat zijn uw toekomstplannen? Al dit soort vragen komen aan bod tijdens het gesprek met de adviseur. Adviesburo Van Uden heeft dus een gunstige hypotheek voor flexwerkers nabij Den Bosch.