Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Waar let je op bij het huren van een aanhanger?

Voor het vervoeren van een grote lading is een aanhanger vrijwel onmisbaar. Behalve een groot laadvermogen en het gemak, voorkomt een aanhanger huren ook dat je auto beschadigt bij het transporteren van grotere goederen.

Soorten aanhangers

Het soort transport is belangrijk om te kunnen bepalen welke aanhanger je nodig hebt. Als je kiest voor een aanhanger met een maximum laadvermogen van 750 kilo kun je met je standaard rijbewijs probleemloos een aanhanger aan je auto koppelen. Een aanhanger huren kan in de uitvoering van een enkelas, een schamel of een tandemas.

Huren van een tandemas of enkelas

Wanneer je kleine goederen wilt vervoeren, volstaat aan aanhanger huren die van een enkelas is voorzien. Deze kun je niet alleen goed manoeuvreren, maar ook het parkeren is een fluitje van een cent. De grotere transportklussen kun je het beste uitvoeren met een tandemasser. Qua gewicht kunnen ze vele malen meer aan en omdat ze zijn voorzien van een open laadbak vul je ze heel eenvoudig met stenen, zand en zelfs machines.

Schamel aanhanger huren

Een schamel is een draaibare verbinding tussen de aanhanger en jouw voertuig. Het zijn platte wagens waar je soepel mee kunt rijden. Hoe handig deze aanhanger ook is, hij reageert tijdens het rijden wel wat anders dan een gewone aanhanger. De voorste wielen sturen namelijk mee en dat vereist wel de nodige aandacht bij het achteruitrijden.

Aanhangernet huren

Kies bij het reserveren van de aanhanger ook direct voor een aanhangernet. Zo zijn alle goederen beschermd tegen harde wind en voorkom je verlies van je eigendom tijdens het vervoer. Het vergroot de veiligheid voor andere weggebruikers en beschermt jouw eigendommen. Met de combinatie van haken en een elastisch koord bevestig jij het aanhangernet probleemloos voor je de weg op gaat. Plaats jouw gewenste bestelling gewoon vrijblijvend in het winkelwagentje, dan zie je direct wat het geheel jou gaat kosten.

 

 

https://www.123machineverhuur.nl/