Eurostarter
Image default
Architectuur

Zoekt u een architect die een ontwerp voor uw vrijstaande woning realiseert?

Wanneer u een architect zoekt voor het ontwerpen van uw vrijstaande woning, wilt u een expert vinden die naar uw wensen en behoeften luistert. U hoeft niet verder te zoeken dan Jean-Sébert van der Doelen. Deze architect heeft persoonlijke communicatie met de opdrachtgever hoog in het vaandel staan. Met zijn bureau, dat hij in 2007 heeft opgericht, heeft hij al talrijke unieke projecten gerealiseerd. Hij heeft niet alleen ervaring met het ontwerpen van woonhuizen, maar heeft ook kantoren en scholen ontworpen. Hij zal een ontwerp maken voor uw vrijstaande woning dat in het oog springt en toegespitst is op uw persoonlijke situatie. 

Functionele gebouwen met een strak design

Als u overweegt om het ontwerp voor uw vrijstaande woning in de handen Van der Doelen Architectuur te geven, kunt u als eerste stap zijn website bezoeken en de gebouwen bekijken die hij in het verleden heeft ontworpen. Jean-Sébert laat zich bij het maken van het ontwerp voor een vrijstaande woning inspireren door de omgeving. Hij vindt het belangrijk dat ruimtes in het pand optimaal van het zonlicht kunnen profiteren. Over het algemeen kiest hij voor strakke lijnen in zijn ontwerpen, waardoor zijn gebouwen een moderne uitstraling hebben. Hij heeft echter ook historische panden verbouwd en daarbij de originele stijl gecombineerd met eigentijds wooncomfort. Kortom: de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij deze vakarchitect. 

Profiteer van goed contact met uw architect tijdens het hele proces

Bij het maken van het ontwerp voor uw vrijstaande woning zal deze architect met u overleggen om een goed beeld te krijgen van uw behoeften en wensen. Ook als de bouw van uw huis eenmaal is gestart, blijft hij betrokken bij het proces. Tijdens het volledige ontwerp- en bouwtraject is uw architect uw contactpersoon. Omdat alle communicatie via hem verloopt, ontstaat er geen verwarring tijdens dit complexe proces. Klinkt dit interessant voor u? Neem dan contact op met de architect.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/