Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

6 zomeroutfits die ervoor zorgen dat je kind er als de beste uitziet

Als je kinderen hebt, weet je heel goed hoeveel moeite het kost om hun kledingkast samen te stellen. Hoewel het belangrijk is om budgetvriendelijk om te gaan met de kleding van uw kinderen, wilt u niet dat ze rondlopen alsof ze in het donker gekleed zijn! We hebben een aantal van onze favoriete zomeroutfits samengesteld om je kind de beste zomer tot nu toe te bezorgen! Deze kinderkleding outfits kun je hier bestellen!

Probeer een schattige hoed

Hoeden zijn een van die zeldzame accessoires die geschikt zijn voor zowel volwassenen als kinderen. Ze voegen direct persoonlijkheid toe aan een outfit, en een schattige hoed zal je bijna zeker aan het lachen maken. Voel je vrij om dit seizoen creatief te zijn met je accessoires.

Combinaties

Wees niet bang om een ​​paar onconventionele combinaties samen te stellen, zoals een breedgerande strohoed met bijpassende stiletto’s of veterschoenen.

Kom maar op met de afdrukken

Hoe vaak heb je iemand met een leuke print gezien en gedacht: ik wou dat ik zoiets kon dragen? Maar er is een reden waarom mensen met luide of felle stijlen vaak worden verbannen. We kunnen ons onzeker voelen over het rocken van een geweldige outfit als we bang zijn dat het niet bij onze omgeving past. Het goede nieuws is dat je niet uit je dak hoeft te gaan om een ​​gewaagd modestatement te maken.

Ga voor comfortabel katoen

Het belangrijkste dat je voor de zomergarderobe van een kind kunt doen, is kiezen voor katoen (inclusief stoffen van een katoenmix). Katoen is zacht, ademend en absorberend, dus ze zullen comfortabel zijn, of ze nu buiten spelen of gewoon thuis loungen.

Warme klimaat

Katoen houdt zich ook goed bij vochtig weer, een voordeel als je in een warmer klimaat leeft. Studies hebben zelfs aangetoond dat het zelfs kan helpen bij het absorberen van vocht en het voorkomen van huidproblemen zoals huiduitslag of hitteverbranding.

Probeer nieuwe kleuren

Kinderen voelen zich niet altijd op hun gemak in meisjesachtige kleuren, maar ze moeten ook niet beperkt blijven tot alleen zwart, wit en denim.

Opfleuren

Als je de garderobe van je kind voor de zomer wilt opfleuren, gebruik dan kleur als een kans om een ​​beetje avontuurlijk te worden. Koop felgekleurde shorts en tops; die stippen of strepen kunnen ze zelfs nog enthousiaster maken om er een shirt of trui over te dragen!

Jongens polo’s

De jongens polo’s zijn een go-to, voordelig, smart casual kledingstuk voor zowel kinderen als volwassenen. Het kan worden aangekleed met een blazer of in een chino worden gestopt en naar school worden gedragen, of nonchalant worden gedragen met een korte broek en teenslippers. U hoeft geen fortuin uit te geven zolang u kwaliteit krijgt in termen van snit, materiaal en afwerking. Ons advies is om te investeren in twee stijlen: een polo met korte mouwen en een polo met lange mouwen. De beste jongens polo’s worden aangeboden bij Stylonic met de beste kortingen!

Alles over accessoires

Zomeraccessoires kunnen het verschil maken als het gaat om het samenstellen van een outfit. Het is normaal dat mensen tijdens de warmere maanden steeds weer sandalen, T-shirts en korte broeken dragen. Een goed idee om te wisselen is wat je om je polsen, enkels, nek en andere lichaamsdelen draagt.