Eurostarter
Image default
Meubels

Bax Houthandel: Specialist in houten vloeren

Bax Houthandel is de aangewezen partner als u op zoek bent naar houten vloeren. We bieden u een breed assortiment met allerlei verschillende soorten houten vloeren. Denk hierbij aan een authentieke eikenhouten vloer, de parketvloer of een vloer van lamelparket.  Graag kijken we samen naar de juiste houten vloer voor u!

Houten vloeren van goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Wij van Bax Houthandel bieden u een scherpe prijs en goede kwaliteit voor onze houten vloeren. Onze houten vloeren kunnen we aanbieden tegen een scherpe prijs, doordat we ze in eigen beheer geproduceerd. Dit betekent dat er geen tussenhandelaar nodig is en de prijs op deze manier laag gehouden kan worden. De kwaliteit van onze houten vloeren zit in de afwerking. We bewerken uw vloer met behulp van de afwerkstraat in onze fabriek. Er gaat niets boven een machinale afwerking waarbij we uw houten vloer plank voor plank behandelen. Ook maken we na het gebruik van de basisolie technieken gebruik van reactieprocessen. Deze zorgen voor de gewenste afronding, waardoor minder onderhoud nodig is.

Geschikte houten vloeren

Er zijn verschillende soorten houten vloeren. Zo is de ene vloer minder geschikt voor een appartementencomplex dan de ander en kan op de ene houten vloer wel vloerverwarming worden gelegd en op de ander niet. Om tot de juiste houten vloer voor u te komen, hebben we een vragenlijst opgesteld:

  • Welke ondervloer ligt er?

  • Wat is uw budget?

  • Kiest u voor massief hout of lamelparket/parketdelen?

  • Wilt u vloerverwarming laten aanleggen?

  • Heeft u onderburen?

Met antwoord op deze vragen kunnen we voor u een selectie houten vloeren adviseren.

Kom langs in onze showroom

Voor advies en antwoord op al uw vragen omtrent houten vloeren kunt u terecht in onze showroom. We zijn gevestigd in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Hier kunt u allerlei soorten houten vloeren bekijken en inspiratie opdoen. Daarnaast kunt u in gesprek met een van onze adviseurs. Deze zal samen met u de mogelijkheden en wensen op elkaar afstemmen. Op basis van dit gesprek maken we meteen een offerte op maat voor u. Gaat u akkoord? Dan plannen we meteen een dag om de houten vloer bij u te komen installeren. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via 030 – 290 15 95.