Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Behandel samen met de fysio rugpijn en dans door de straten van Den Haag!

Rugpijn kan ontzettend veel oorzaken hebben; daarom kijkt een goede fysio in regio Den Haag op een multidisciplinaire wijze naar de aanpak van uw klachten. Natuurlijk kan het zijn dat rugpijn een zeer duidelijke oorzaak heeft, zoals stress of een beknelde zenuw. Soms is de oorzaak van het probleem echter een stuk meer genuanceerd of is het een combinatie van verschillende kleine pijntjes. In dit soort gevallen is de multidisciplinaire aanpak waar Fysio Centrum in Den Haag bekend om staat een uitkomst voor de behandeling van uw rugpijn. Dan wordt er overkoepelend gekeken naar uw houding, leefstijl én manuele therapie van de pijn.

Wist u dat hoofdpijn behandeld kan worden door de fysiotherapeut?

Veel mensen ervaren (op dagelijkse basis) klachten van hoofdpijn. De oorzaken kunnen echter talloos zijn, waardoor het erg moeilijk kan zijn om echt vast te stellen waar de pijn vandaan komt. Voor de behandeling van hoofdpijn schakelt u daarom deskundige fysiotherapie in bij deze praktijk in Den Haag: Fysio Centrum. Vaak is een combinatietherapie in uw behandelplan mogelijk om te doen. Denk bijvoorbeeld aan manuele therapie van uw nek en schouders in combinatie met ademhalingstherapie om meer tot rust te komen. Zoals u ziet kan fysiotherapie bij Fysio Centrum in Den Haag de oplossing bieden voor uw hoofdpijn.

Plan een intakegesprek in met de fysiotherapeut

Wilt u niet langer wachten om uw klachten te behandelen met fysiotherapie bij deze praktijk in Den Haag, zodat hoofdpijn en rugpijn niet langer voor problemen zorgen? Dan is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen voor het intakegesprek. Hier heeft u bovendien geen doktersverwijzing voor nodig; u mag gewoon bij de praktijk op gesprek komen zonder eerste indicatie van de huisarts of specialist. Daarmee wordt een bezoek aan Fysio Centrum in Den Haag een stuk meer laagdrempelig voor fysiotherapie bij behandeling van rugpijn en hoofdpijn. Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact op.