Eurostarter
Image default
Kinderen

De beste kinderopvang in Almere biedt een kalmerende omgeving en leuke activiteiten

Kinderopvang kan het beste of slechtste zijn wat uw kind(eren) kan overkomen. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw kinderen zich veilig en vrij voelen. Deze criteria kunnen bereikt worden als een opvangcentrum zorgt voor genoeg ruimte en professionele begeleiding. Bij Second Home Kinderopvang in Almere zijn alle leidsters professioneel opgeleid, is er uitgebreid ruimte voor kinderen van verschillende leeftijden en worden de officiële regels over het maximaal aantal kinderen per pedagogisch medewerker strikt nageleefd.

Ongedwongen stimulatie helpt bij de ontwikkeling van uw kind

De activiteiten die uw kind onderneemt in de tijd dat hij/zij in het opvangcentrum is hebben geen doel – zoals op school. Het belangrijkste is dat ze zich thuis voelen. Als uw kind wil rusten, hoort er daarom altijd een veilige plek beschikbaar te zijn om een dutje te doen. Het grote voordeel van een goede kinderopvang in Almere zijn de mogelijkheid om dingen te ontdekken die uw kinderen thuis niet hebben – contact met leeftijdsgenootjes bijvoorbeeld of leuke activiteiten.

Themahoeken en activiteiten

Bij Second Home Kinderopvang in Almere hebben ze een ervaringswereld gecreëerd die past bij de behoeften van uw kind. Kinderen kunnen er bijvoorbeeld spelenderwijs hun grove motoriek trainen in de bouwhoek, of hun huiswerk maken op de computer met hulp van de groepsbegeleiding. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals sportlessen (dans, freerunning, zwemmen en kickboksen), theater en knutselen. De beschikbare spelletjes, TV-programma´s en andere activiteiten worden speciaal geselecteerd voor verschillende leeftijden.

Regels en grenzen worden bepaald om kinderen te helpen

Nieuwe impulsen en vrijheid om te ontdekken helpen uw kind om zich te ontwikkelen, maar het is ook belangrijk dat er grenzen gesteld worden. Zo wordt bijvoorbeeld van uw kind verwacht dat hij/zij alle anderen respecteert, zijn/haar eigen rommel opruimt en niet te veel tijd voor een scherm doorbrengt. De regels zijn erop ontworpen om uw kind(eren) te helpen om te begrijpen hoe ze een aangenaam persoon kunnen zijn voor hun omgeving en een evenwichtige routine kunnen handhaven.

https://secondhomekinderopvang.nl/