Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een flared pants

De voordelen van een flared pants

Een aantal jaar geleden doken de eerste flared broeken op in het straatbeeld en tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken. En dat is niet voor niets. Een flared broek staat iedereen en zit enorm comfortabel. Maar dat zijn niet de enige voordelen. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van een flared pants? Lees dan verder en kom erachter!

 

Comfortabel

Het belangrijkste is dat een broek lekker zit. En dat is bij een flared pants zeker het geval. De broeken zijn rekbaar en voelen zacht aan door de mooie materialen. Je kunt er dus vrij in bewegen en hoeft niet bang te zijn dat de broek uitscheurt. 

 

Vrouwelijk 

De broek zit aangesloten om het lichaam en daardoor worden vrouwelijke vormen mooi benadrukt. Door de wijd uitlopende pijp krijg je een mooi silhouet. Als je jouw outfit nog vrouwelijker wilt maken, kun je de broek combineren met een aangesloten top en hoge pumps. Hou je meer van een nonchalante look? Ga dan voor een grote sweater en draag er sneakers onder.

 

Verschillende stijlen 

De flared pants is er in veel verschillende prints en materialen. Daardoor kun je je goed onderscheiden met jouw stijl en hoef je niet te gaan voor een standaard zwarte flared pants. Tegenwoordig zijn er allerlei vrolijke prints die je goed kan combineren met een witte blouse of mooie blazer. 

 

Ontdek het aanbod online 

Zoals je nu weet heeft een flared pants veel voordelen. De broek is comfortabel en tegelijkertijd vrouwelijk, wat wil je nog meer? Ben je enthousiast geworden over een flared pants? Neem dan een kijkje op de website van FLRD en bekijk de verschillende flared pants. Ze hebben een enorm aanbod aan allerlei soorten kleuren en materialen, dus er zit altijd wel een bij die bij jou past!