Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Het belang van goede elektra

Ik kwam vandaag tot de realisatie dat ik eigenlijk nooit nadenk over elektricien Hilversum 035 en daar schrok ik van. Ik ben helemaal niet bekend in de wereld van de elektra terwijl ik hier wel dagelijks aan blootgesteld wordt. Zonder elektra zouden heel veel vanzelfsprekende handelingen die ik in mijn dagelijks leven doe helemaal niet mogelijk zijn. Zonder erover na te denken steek ik een stekker in het stopcontact of schakel ik een apparaat aan. Ik denk hier nooit langer over na en al helemaal niet over hoe dit eigenlijk in elkaar zit en wie ervoor gezorgd heeft dat dit allemaal mogelijk is. 

Waardeer je elektricien

Een elektricien is iemand die je waarschijnlijk liever zo min mogelijk ziet. Als je hem ziet is er waarschijnlijk iets aan de hand met je elektra. Toch is het belangrijk dat je je elektricien gaat waarderen. Hij of zij is de persoon die er in eerste instantie voor gezorgd heeft dat je überhaupt het licht aan kan doen, of een kopje koffie kunt zetten. Hij zorgt ervoor dat je verschillende stopcontacten in je huis hebt en dat alles wat met elektriciteit te maken heeft veilig verloopt. Stel je voor dat je op een dagelijkse basis zelf moet gaan klungelen met elektriciteitsdraden. Dit zou erg gevaarlijk zijn. 

Leven zonder elektra

 Het is tegenwoordig bijna niet voor te stellen om zonder elektra te leven. Al het licht wat je in huis hebt moet vervangen worden door kaarsen die snel opgebrand zijn en ook nog eens gevaarlijk kunnen zijn. Een tv, computer of telefoon zijn ondenkbaar aangezien deze werken op elektriciteit. Je zal weer terug de tijd in moeten en je vermaken door een boek te lezen of een spelletje te spelen wat ook goed mogelijk is. Maar in deze tijd toch minder ideaal is. Ook raak je makkelijker verwijderd van je omgeving, omdat je niet goed weet wat er gebeurt in de levens van vrienden en familie. Je zal op een gegeven moment vereenzamen zonder elektra.