Eurostarter
Image default
Bedrijven

Dierenpension voor vakantie gezocht?

Bent u op zoek naar een zeer liefdevolle opvang voor uw hond of kat in Gelderland? Dierenpension Ingen vangt uw kat of hond met veel plezier én zorg op tijdens uw vakantie in hun honden- en kattenpension. In het dierenpension kan uw huisdier heerlijk spelen met andere honden of katten en prima voor één nacht of een langere periode verblijven. Dierenpension Ingen is gevestigd in het midden van het land in het dorpje Ingen.

Zorgvuldige & liefdevolle zorg

Dierenpension Ingen is een middelgrote opvang waar u uw kat(ten) en/of hond(en) kunt brengen wanneer u op vakantie gaat en uw huisdier(en) niet meeneemt. Incidentiele of structurele hondenopvang is ook mogelijk. De eigenaren Gonny en Alberto zorgen er samen met hun drie gekwalificeerde vaste krachten en meerdere parttimers voor dat uw huisdier een ontzettend fijne tijd heeft. Persoonlijke wensen betreft de zorg van uw hond of kat horen ze graag. Zo kunnen zij uw huisdier met heel veel liefde, enthousiasme en ervaring verzorgen, zonder dat u extra kosten betaalt voor persoonlijke wensen.

Moderne honden- en kattenopvang

Dierenpension Ingen is een moderne middelgrote opvang die veel waarde hecht aan kwaliteit en persoonlijke aandacht voor elk dier. Dat de opvang modern is ziet u onder andere aan de verblijven van de dieren en de ruime speelweides.

De hondenverblijven zijn allen voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Voor alle gasten wordt zowel een mandje als een dekentje klaargelegd, maar uiteraard mogen de eigen vertrouwde spulletjes ook in het verblijf. Oude of kleine hondjes kunnen indien gewenst in een speciaal verblijf geplaatst worden, waar ze extra goed in de gaten gehouden worden door de verzorgers. Vier keer per dag gaan de honden in zorgvuldig gekozen groepjes naar buiten en de speelmogelijkheden zijn enorm.

De katten die bij Dierenpension Ingen logeren hebben een mooie speelse huiskamer tot hun beschikking waar iedere kat heerlijk een eigen plekje kan vinden. Ook de katten kunnen naar buiten op een eigen buitenterras.

Kom gerust kennismaken

Bij interesse in Dierenpension Ingen als opvang voor uw hond of kat kunt u contact opnemen. Bekijk hier de tarieven van Dierenpension Ingen.

https://dierenpensioningen.nl/