Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Diverse diensten voor B2B en B2C bedrijven bij dit fulfilment center in Nederland

Wil je het logistieke proces van jouw bedrijf uitbesteden aan een fulfilment center in Nederland dat oplossingen op maat biedt in combinatie met een persoonlijke benadering? Dan zit je bij Mondial Logistics helemaal goed! Dit bedrijf is gevestigd in Zaandam en heeft daar een grote opslagfaciliteit van waaruit ze de logistieke processen van diverse bedrijven in Nederland verzorgen. Zowel B2B als B2C bedrijven kunnen bij hen terecht. Doordat het fulfilment van bedrijven erg belangrijk is, bieden ze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan en profiteer je altijd van uitstekende service. Doordat elk bedrijf weer anders is en ook een ander logistiek proces heeft, stemmen ze hun diensten hierop af.

Fulfilment diensten afgestemd op jouw wensen en situatie

Mondial Logistics werkt voornamelijk voor mkb’ers in diverse sectoren. Doordat ze zelf ook een mkb-bedrijf zijn, weten ze goed waar de behoeften van bedrijven liggen en spelen ze hierop in. Dit betekent een persoonlijke benadering en oplossingen op maat. Zo werkt de logistiek van B2C bedrijven weer anders dan bij B2B bedrijven. Daarom gaan ze graag met jou in gesprek. Op basis van jouw wensen en situatie zoeken ze naar een geschikte oplossing. Wil je alleen jouw goederen opslaan of zoek je juist een partij die het transport regelt? Of wil je gewoonweg het gehele fulfilment uitbesteden? Het is allemaal mogelijk bij dit fulfilment center in Nederland!

Informeer naar de mogelijkheden

Heb je interesse in de diensten van dit fulfilment center in Nederland? Wil je voordat je met hen in zee gaat wel eerst weten waar je aan toe bent? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor de diensten die jij wilt afnemen. Zo krijg je een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten en kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je naar aanleiding van deze offerte nog vragen of wil je persoonlijk en deskundig advies? Twijfel dan niet om contact op te nemen met deze specialist. Ze vertellen je graag alles over de verschillende mogelijkheden. Je vindt de contactgegevens op hun website.