Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe Tuuring business performance aanpakt

Het analyseren van data geeft je inzicht op de processen binnen je bedrijf. Als bedrijf wil je natuurlijk zo efficiënt mogelijk werken om de best mogelijke resultaten te behalen. Om je processen te optimaliseren is het nodig om inzicht te krijgen op de financiële en operationele impact van de workload performance bij belangrijke processen binnen je bedrijf. Met deze inzicht kan je vervolgens focussen op het verbeteren van de performance van bepaalde processen binnen het bedrijf. Het doel van Tuuring business performance is software gebruiken om data te analyseren en op deze manier de performance van je bedrijf hoog te houden.

Het verbeteren van je business performance

Door overzicht te hebben van de hele productielijn binnen je bedrijf kan je problemen detecteren en snel ingrijpen wanneer het nodig is. Bij de meeste bedrijven wordt dit gedaan door middel van ketenmonitoring, waar vaste ploegen verantwoordelijk zijn voor bepaalde processen binnen de productie. Het nadeel van deze aanpak is dat je niet overzicht hebt op de gehele keten. Zo heeft Tuuring een software ontwikkeld die door middel van AI en machine learning de gegevens leest en anomalies detecteert.

Dit is een van de voorbeelden van de oplossingen die Tuuring voor je kan bieden. De software van gemaakt door het bedrijf geeft de mogelijkheid om processen en data in je bedrijf te analyseren zodat je een goed overzicht krijgt van de processen binnen het bedrijf. Dit brengt veel voordelen met zich mee.

Wanneer je een dip ziet in performance kan je snel ingrijpen en het probleem oplossen. Tuuring heeft verschillende softwares ontwikkeld die je kunnen helpen bij het detecteren van problemen en zelfs om deze op te lossen. Het voordeel is dat de medewerkers gewoon door kunnen gaan met hun belangrijke werk zonder constant de processen in de gaten te houden.

Wat Tuuring voor je kan betekenen

Een van de projecten van Tuuring is het business Performance Insights platform. Dit platform verzamelt essentiële data uit een combinatie van bronnen. Deze bronnen kunnen alles zijn zoals applicaties, de cloud en werkplekken. De gegevens worden door middel van kunstmatige intelligentie geanalyseerd en vervolgens wordt er een waarschuwing gegeven als er iets niet klopt. 

Het voordeel van de softwares van Tuuring is dat deze gemakkelijk zijn te integreren in bestaande systemen in je bedrijf. Het is mogelijk om de software te koppelen aan belangrijke databronnen in het systeem. Bekijk hier de oplossingen van Tuuring.

https://tuuring.com/