Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een CAR-verzekering voor het zzp afsluiten

Een CAR-verzekering is onmisbaar voor het zzp in de bouwsector. Met deze verzekering dekt u namelijk uiteenlopende risico’s in. Zo kan het gebeuren dat er schade ontstaat aan eigendommen van de opdrachtgever of dat uw ongemotoriseerde hulpmateriaal wordt gestolen, ondanks dat u dit achter slot en grendel heeft opgeborgen. In beide gevallen en vele andere situaties dekt de CAR-verzekering voor het zzp de ontstane schade, waardoor u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dat is zeker voor ondernemers in het zzp wel zo fijn, aangezien zij vaak een kleiner budget hebben dan grote bedrijven om dit soort onvoorziene kosten op te kunnen vangen. Een goede verzekering is dus geen overbodige luxe.

Sluit er meteen ook een beroepsaansprakelijkheidsverzekering bij af

Naast een CAR-verzekering kan het voor ondernemers in het zzp ook lonen om verschillende aanbieders van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering met elkaar te vergelijken. Deze verzekering dekt immers weer andere risico’s in dan de CAR-polis. Als u bijvoorbeeld een fout maakt tijdens het uitvoeren van uw werkzaamheden, kunt u aansprakelijk worden gesteld en dit wordt ingedekt door de beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Het loont zich om meerdere opties voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering met elkaar te vergelijken, want voor elke beroepsgroep zitten er immers weer andere eisen aan deze verzekering. Waar er bij het ene beroep meer risico is op materiële schade, zoals in de bouw, is er bij beroepsgroepen die voornamelijk een adviserende rol spelen meer risico op financiële schade.

Schakel deze specialist in voor advies omtrent uw verzekeringen

Heeft u interesse in de CAR-verzekering voor het zzp? Of wilt u juist een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, maar wilt u eerst verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken? In beide gevallen is het verstandig om het advies in te winnen van een verzekeringsspecialist. Hiervoor gaat u het best naar VEZA Verzekeringen. Deze specialist biedt voor uiteenlopende beroepsgroepen de juiste verzekering met een goede dekking en een scherpe premie. Zo kiest u altijd een verzekering met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.