Eurostarter
Image default
Groothandel

Dé groothandel voor bakkersproducten en churros

Churros zijn een steeds populairdere snack aan het worden in Nederland. Deze overheerlijke gefrituurde deegstengels vinden hun oorsprong in Spanje en zijn een geweldige toevoeging aan uw menukaart als snack of dessert. Wilt u uw klanten ook churros kunnen serveren? Deze groothandel in bakkersproducten heeft alles wat u nodig heeft om uw klanten te verblijden met churros. Van ready-made tot alle benodigdheden om ze geheel zelf te maken.

Alles voor churros

Hart Delicious uit Lijnden is al meer dan 80 jaar een begrip in Groot Amsterdam. Als dé leverancier van bakkersproducten zijn zij dé partner voor uw bakkerij wanneer u churros wilt bestellen, maar ook voor nog veel meer. Wanneer het gaat om churros kunt u hier terecht voor zowel de ready-to-go variant als alles wat u nodig heeft om ze zelf te bakken. De ready-made-churros zijn ontzettend eenvoudig om te maken. Het enige wat u hoeft te doen is deze deegstengels te ontdooien, waarna u ze opwarmt in een (doorloop)oven. Wanneer dat eenmaal gedaan is zijn ze direct klaar om te serveren. Als u zelf uw churros wilt maken, dan heeft deze groothandel in bakkersproducten alles in huis om dit zelf te doen. Van een planeetmenger om het deeg te mengen tot een conveyor toaster om de verse churros lekker knapperig te maken. Als u ze wilt frituren kunt u hier ook terecht voor een frituurschep of grilltang, en natuurlijk een lekbak om de churros van het overtollige vet te ontdoen. Wanneer ze klaar zijn serveert u deze heerlijke gefrituurde deegsnacks natuurlijk in de speciaal daarvoor gemaakte churro zakjes.

Andere producten in het assortiment

Bij groothandel Hart Delicious kunt u terecht voor al uw bakkersproducten, niet alleen voor churros. Ook wanneer u op zoek bent naar donuts, muffins, taarten, cheesecakes, hartige snacks en seizoensproducten bent u bij deze grossier in goede handen. Met uitstekend uitgeruste diepvrieswagens komen de producten zo snel mogelijk naar u toe, want alle producten zijn uit voorraad leverbaar. Waar u ook naar op zoek bent, van brood tot churros, deze groothandel heeft alles voor u in huis wanneer het gaat om bakkersproducten.

https://www.hartdelicious.nl/