Eurostarter
Image default
Groothandel

Stelvoetjes als antwoord op uw vraagstuk

Heeft u een technologisch vraagstuk met betrekking tot de conveyor-, machine- of apparatenindustrie? Dan is de kans groot dat Caldic Techniek u hiermee kan helpen. Zij bieden allerlei oplossingen op het gebied van conveyor componenten. Heeft u een machine met een lopende band en staat deze niet meer stabiel op de grond? Dan heeft u waarschijnlijk stelvoetjes nodig van deze specialist. Zij bieden stelvoetjes in allerlei soorten en maten, waardoor uw machine gegarandeerd weer helemaal waterpas en stabiel op de grond staat!

Een stabiele ondergrond

U wilt natuurlijk bedrijfsongevallen voorkomen en de hygiëne in uw fabriek zo goed mogelijk onderhouden. Daarom heeft Caldic Techniek stelvoetjes die zowel hygiënisch zijn als volledig veilig. Ze zijn uitgerust met alleen de meest hoogwaardige eigenschappen, waardoor u en uw werknemers zorgeloos aan de machine kunnen werken. De beste stelpootjes koopt u bij een specialist die er verstand van heeft. Bij deze specialist is het mogelijk om door middel van een 3D-tekening precies de juiste stelvoetjes te kopen. U downloadt gratis deze sheet via de website van dit bedrijf en vervolgens importeert u uw tekeningen hierin, zodat ze er in 3D uitrollen. Afhankelijk van uw soort machine, de ondergrond waar de machine opstaat en de grootte van uw machine, bestelt u het goede stelvoetje die nog jarenlang doorgaat! Het enige wat u hoeft te doen is de specificaties van uw apparaat kennen en een account aanmaken op de website van Caldic Techniek en de juiste stelvoetjes bestellen! Het is nog nooit zo makkelijk en zorgeloos geweest als bij deze specialist.

Neem contact op of bestel direct online

Weet u niet zeker welke stelvoetjes de beste zijn voor uw machine? Of dat u stelvoetjes van rvs-materiaal nodig heeft of toch liever over kunststof stelpootjes beschikt? Al uw vragen stelt u eenvoudig aan deze specialist via de contactgegevens op hun website. Heeft u genoeg informatie? Schroom dan niet om deze stelvoetjes te bestellen!