Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ponton voor uw projectperiode huren

Een ponton huren? Dat kan bij G.M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas, in de omgeving van Dordrecht! Dit bedrijf beschikt over een zeer ruim aanbod aan allerlei machines, waardoor u zeker de machine bij dit bedrijf huurt dat u nodig heeft voor uw project. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse waterwerken huren voor uw werkzaamheden op of in de buurt van het water. In het assortiment ziet u namelijk onder meer beunbakken, maaiverzamelboten, koppelpontons en duwboten staan. Tussen de meer dan vierhonderd hulpstukken en machines is de kans zeer groot dat u de machines vindt die u nodig heeft voor uw project. Neem gerust een kijkje in de machinecollectie en vraag een offerte op maat aan.

Als u kiest voor dit bedrijf, kiest u ook voor duurzaamheid

Besluit u om een ponton of een andere machine van dit verhuurbedrijf te huren? Dan maakt u daarmee de keuze voor duurzaamheid. G.M. Damsteegt BV staat namelijk voor een aantal dingen als het gaat om duurzaamheid. Zij zijn dagelijks bezig met onder meer de volgende richtlijnen:

  • Het reduceren van CO2-uitstoot
  • Recyclen
  • Het reduceren van stikstofuitstoot
  • Goed zijn voor het milieu

Dit zijn zaken waar dit verhuurbedrijf voor wilt gaan. Dit gebeurt onder andere door duurzamere bedrijfswagens en zonnepanelen die aanwezig zijn op het machinepark. Bent u bezig met een duurzamere leef- en werkstijl? Dan is het zeker dat u zich kunt vinden in de richtlijnen van dit bedrijf in Zuid-Holland.

Neem gerust contact met het bedrijf op

Heeft u interesse in een machine of ponton huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met dit verhuurbedrijf op het gebied van wegen-, water en grondwerken. Een van de gespecialiseerde medewerkers denkt graag met u mee en stelt met genoegen een offerte op maat voor u op. Ga voor het gemak van dit verhuurbedrijf dat bovendien levert in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk én Engeland!

https://www.gmdamsteegt.nl/

Gerelateerde artikelen

De schoonste lucht van de Benelux dankzij innovatieve filtertechniek

Hoe een houten scheidingswand voor een aangenamere ruimte zorgt

Diverse diensten voor B2B en B2C bedrijven bij dit fulfilment center in Nederland