Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ponton voor uw projectperiode huren

Een ponton huren? Dat kan bij G.M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas, in de omgeving van Dordrecht! Dit bedrijf beschikt over een zeer ruim aanbod aan allerlei machines, waardoor u zeker de machine bij dit bedrijf huurt dat u nodig heeft voor uw project. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse waterwerken huren voor uw werkzaamheden op of in de buurt van het water. In het assortiment ziet u namelijk onder meer beunbakken, maaiverzamelboten, koppelpontons en duwboten staan. Tussen de meer dan vierhonderd hulpstukken en machines is de kans zeer groot dat u de machines vindt die u nodig heeft voor uw project. Neem gerust een kijkje in de machinecollectie en vraag een offerte op maat aan.

Als u kiest voor dit bedrijf, kiest u ook voor duurzaamheid

Besluit u om een ponton of een andere machine van dit verhuurbedrijf te huren? Dan maakt u daarmee de keuze voor duurzaamheid. G.M. Damsteegt BV staat namelijk voor een aantal dingen als het gaat om duurzaamheid. Zij zijn dagelijks bezig met onder meer de volgende richtlijnen:

  • Het reduceren van CO2-uitstoot
  • Recyclen
  • Het reduceren van stikstofuitstoot
  • Goed zijn voor het milieu

Dit zijn zaken waar dit verhuurbedrijf voor wilt gaan. Dit gebeurt onder andere door duurzamere bedrijfswagens en zonnepanelen die aanwezig zijn op het machinepark. Bent u bezig met een duurzamere leef- en werkstijl? Dan is het zeker dat u zich kunt vinden in de richtlijnen van dit bedrijf in Zuid-Holland.

Neem gerust contact met het bedrijf op

Heeft u interesse in een machine of ponton huren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met dit verhuurbedrijf op het gebied van wegen-, water en grondwerken. Een van de gespecialiseerde medewerkers denkt graag met u mee en stelt met genoegen een offerte op maat voor u op. Ga voor het gemak van dit verhuurbedrijf dat bovendien levert in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk én Engeland!

https://www.gmdamsteegt.nl/