Eurostarter
Image default
Groothandel

Tegels plaatsen in uw badkamer

Is uw badkamer aan een opknapbeurt toe? Bent u een doe-het-zelver of laat u uw badkamer door een externe partij verbouwen? Wat het ook is, alle bouwmaterialen en tegels in regio Zuidland koopt u bij Van Noort BV in Zuidland, in regio Rotterdam. Bij het verbouwen van een badkamer komt vaak veel kijken, maar voor de uitstraling is het kiezen van de juiste tegels ontzettend belangrijk. Het is namelijk nogal een verschil wanneer u bijvoorbeeld gaat voor kleine zwarte tegels of juist groene grote tegels. Uw badkamer heeft meteen een heel andere sfeer. Dus, welke sfeer wilt u creëren? Bekijk het in de Tegelviewer op de website van dit bedrijf om een idee te krijgen! Hierin heeft u de keuze uit duizenden tegels die u direct in een virtuele bad-, slaap-, woonkamer of keuken kunt plaatsen.

Gaat u ook de rest van uw huis verbouwen?

Wilt u naast het opknappen van uw badkamer ook de rest van uw huis verbouwen? Bouwmaterialen mogen dan zeker niet ontbreken! Het ideale aan Van Noort BV is dat u al uw benodigde bouwmaterialen in Zuidland, nabij Rotterdam, onder een dak vindt. Heeft u hout nodig? Wilt u sleutels bij laten maken? Heeft u eenvoudigweg nieuw gereedschap nodig? De specialisten bij deze bouwmarkt helpen u graag verder! Als u er toch bent, bekijk dan de grote showroom ook eens. Deze showroom van ruim 1.000 vierkante meter bevat vijftien keukenopstellingen en twintig badkameropstellingen. De ideale plek om inspiratie op te doen én uw bouwmaterialen te kopen dus!

Indien gewenst worden uw aankopen thuisbezorgd

Gaat u dit bedrijf eens in het echt bewonderen? Dan helpt het enthousiaste team u vriendelijk verder. U wordt, indien gewenst natuurlijk, voorzien van persoonlijk advies. Heeft u bouwmaterialen, tegels of andere spullen aangekocht? Dan kunt u er tevens voor kiezen om deze bij u thuis te laten leveren. Dit doen ze door heel Nederland.