Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Een urn voor uw huisdier voor een mooi afscheid

Als een hond of kat komt te overlijden, dan is de impact op een gezin vaak groot. Het is daarom belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen. Helaas is dit vaak nog niet zo vanzelfsprekend. Een crematie of begraafplaats voor het huisdier is vaak lastig te vinden of te regelen. Gelukkig kunt u terecht bij het Kolleweidenhof. Dit is een organisatie die crematies en begraafplaatsen voor huisdieren faciliteert, zodat u in alle rust van uw geliefde maatje afscheid kunt nemen. Ook vindt u hier een prachtige urn of gedenkteken voor uw huisdier. 

De mogelijkheden van dit dierencrematorium

Het Kolleweidenhof in Heelweg is een dierencrematorium en -begraafplaats. Het is mogelijk om uw huisdier hier te laten cremeren of begraven. De medewerkers halen uw huisdier op vanaf de dierenarts of uw eigen huis en zorgen ervoor dat er een mooi plekje op hun begraafplaats vrijkomt. Tevens is het mogelijkheden de as van uw hond of kat uit te strooien op de strooiweide, waar u ook gedenkteken kunt achterlaten, zoals een halsbandje, drinkbak of speeltje. Wilt u liever de as van uw huisdier zelf thuis bewaren? Dan kunt u online een prachtige urn bestellen, die de band met uw huisdier mooi representeert. Zo bestelt u een basisurn met of zonder pootafdruk of een urn van aluminium, messing of keramiek. Zo blijft uw huisdier toch nog een beetje bij u in huis.

Bestel uw urn online of neem contact op met een van de medewerkers

Wilt u ook gebruikmaken van de service en diensten van het Kolleweidenhof in Heelweg? Neem dan contact op met een van de medewerkers om uw aanvraag te bespreken. Zij kunnen dan meteen kijken wat ze voor u kunnen betekenen. U kunt uw gedenkteken of urn voor uw huisdier uit Heelweg eenvoudig online bestellen, informeer hiervoor naar de levertijd. Maak het afscheid nemen van uw huisdier makkelijker en schakel deze specialist in! Zo geeft u uw verlies een plekje.

https://kolleweidenhof.nl/