Eurostarter
Image default
Groothandel

De ideale horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven vind je hier

Koffie is één van de populairste drankjes in Nederland. Dat is ook niet gek, aangezien er enorm veel verschillende smaken in zijn. In de horeca is het dan ook een veel geplaatste bestelling. Als je een eigen horecabedrijf hebt, wil je je klanten natuurlijk niet teleurstellen. Koop daarom een horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven bij EKS. De machines zijn in verschillende soorten verkrijgbaar, dus je vindt er altijd wel één die bij je past.

Het aanbod

Bij EKS vind je de ideale horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven, maar ook voor koffieapparaten voor thuis of op kantoor kun je bij het bedrijf terecht. Het bedrijf zal je uitgebreid adviseren bij de keuze. Bovendien verkoopt EKS zijn eigen koffiemerk, genaamd Dicarlo koffie. Deze koffie bestaat uit de beste koffiebonen, die jij deels zelf samen mag stellen. Voordat je overgaat tot de aankoop van de koffie, krijg je ruim de tijd om deze te proeven.

Basis Barista Training

Maar EKS biedt meer dan alleen producten en advies. Je kunt dan wel over een professioneel horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven beschikken, het is ook belangrijk dat je weet hoe deze werkt. Dit kun je leren tijdens de Basis Barista Training. Tijdens de training leer je ook alles over het opschuimen van de melk. Je leert hoe je de perfecte romige en egale melkschuimlaag maakt en komt zelfs te weten hoe je leuke figuurtjes in de koffie maakt.

De service

Naast het ruime aanbod wat betreft diensten, biedt het bedrijf een uitmuntende service. De klant is koning. Bij alles wordt uitgebreid met jou overlegd en wordt er naar jou geluisterd. Het personeel is erg vriendelijk en betrokken. Het hoogste doel van EKS is dat jij met het perfecte product te deur uitloopt. Daarom garandeert het bedrijf een goede kwaliteit van zijn producten en hanteert het een zo snel mogelijke werkwijze.

https://www.ekskoffie.nl/