Eurostarter
Image default
Groothandel

Schaf een catering thermobox aan voor geïsoleerd transport

Werkt u in de zorg, industrie of horeca? Een catering thermobox voor geïsoleerd transport kan dan uiteraard niet ontbreken. Lagro Waalwijk B.V. heeft een groot assortiment van zowel nieuwe als gebruikte producten, waaronder thermoboxen. In het ruime aanbod vindt u alle transportmiddelen die u nodig heeft. Zo kunt u kiezen uit een ruim aanbod van thermoboxen met verschillende formaten en afmetingen, maar ook dienbladen, bordenwagens, regaalwagens en werkbanken.

Zorg voor veilig en verantwoord vervoer

Wat voor soort bedrijf u ook een heeft en wat voor type maaltijden of voedingsmiddelen u ook vervoert; er is een catering thermobox beschikbaar voor iedereen. Hierdoor kunt u uw cateringartikelen verantwoord en veilig afleveren op de gewenste locatie. Dit betekent dat elke maaltijd op de juiste temperatuur wordt afgeleverd, van koelverse maaltijden tot warme maaltijden en van ijs tot warme hapjes.

Reken op een klantgericht product

Profiteer van het uitgebreide leveringsprogramma van Lagro Waalwijk B.V. met kwaliteitsmerken als Zarges, Tente Reiber, Hupfer, Conf Industries, Fetra, Scanbox en SDX. U kunt ook gebruikmaken van oplossingen op maat uit de eigen productie. Er wordt gebruikgemaakt van materialen als aluminium, staal, kunststof en rvs, wat met eigen geavanceerde machines tot een klantgericht product wordt gemaakt in series vanaf één stuk.

Een oplossing voor al uw wensen en eisen

Lagro Waalwijk B.V. heeft meer dan 15 jaar ervaring als leverancier van opslag- en transportmateriaal voor de horeca- en zorgindustrie. De juiste invulling van uw eisen en wensen heeft de hoogste prioriteit bij dit bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een standaard leverbare oplossing of een oplossing op maat; bij deze specialist vindt u de juiste oplossing voor uw onderneming. Afspraak is afspraak. Wilt u graag zeker weten dat u de juiste catering thermobox bestelt of wilt u graag eerst advies ontvangen voordat u de bestelling plaatst? Maak dan een afspraak om de showroom te bezoeken. Het is ook mogelijk om op uw locatie af te spreken, zodat er persoonlijk naar uw situatie gekeken kan worden.

https://www.lagrowaalwijk.nl/