Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Ga samen op pad met de Orthros duofiets

Vind je het leuk om eropuit te gaan, maar is het helaas niet mogelijk om zelfstandig te fietsen? Dan is een duofiets wellicht de oplossing voor jou! De duofiets “Orthros” maakt het mogelijk om mobiel te blijven en fietsplezier te hebben voor twee! Zo kan je samen blijven bewegen en genieten van de omgeving. Wil je meer weten over de Orthros? Lees dan snel verder!

De voordelen 

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. De sturen zijn in hoogte en in hoek instelbaar om een optimale fietspositie te creëren.

 

Stel hem zelf samen 

Is de standaard Orthros niet helemaal naar wens? Dat is geen probleem! Een voordeel van de duofiets Orthros is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires stel je een duofiets samen die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de duofiets voorzien worden van elektro ondersteuning. Ook heb je de mogelijkheid om de elektrische duofiets te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. 

Probeer het gratis!

 

Overweeg je om een (elektrische) duofiets te kopen? Een duofiets is geen product dat je zomaar koopt, daarom biedt Huka.nl de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/