Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een trainingsacteur in Den Haag

Wilt u de voordelen ondervinden van coaching en training bij uw bedrijf of organisatie, met de hulp van een professionele trainingsacteur in de regio Den Haag? Maak dan kennis met Laurens de Groot, ook wel Man met Koffer. Laurens is al ruim 15 jaar actief als trainingsacteur in Den Haag. Daarnaast is hij ook sociaalpedagoog, docent en hulpverlener. Deze veelzijdige duizendpoot kunt u inhuren voor diverse trainingsdoeleinden. Het doel van Man met Koffer? U en uw medewerkers helpen groeien zodat zij zichzelf kunnen door ontwikkelen.

Een presentator inhuren voor uw evenement

Heeft u een evenement of externe presentatie gepland en zoekt u een passende spreker of presentator? Laurens is een zeer geschikte kandidaat om te spreken tijdens uw evenement. Hij spreekt geregeld als presentator bij evenementen. Hij heeft een boeiende en interessante spreekwijze waarmee hij zeker de aandacht van uw pub. Hierdoor kan hij u ook helpen bij de organisatie, indien u dit wenst. Laurens kan als spreker uw publiek ontwapenen doormiddel van humor, of juist aan het denken brengen doormiddel van scherpe vragen. Laurens werkt zeer professioneel met de inhoud die u gebracht wilt hebben en hij maakt dit zich volledig eigen. Bekijk de vele positieve ervaringen over de trainingsacteur in Den Haag, van de organisaties die u voorgingen en huur hem in als spreker voor uw evenement.

Bekijk de mogelijkheden van Man met Koffer

Wilt u Man met Koffer inhuren als spreker tijdens uw evenement? Of wellicht wilt u juist dat Laurens professionele trainingen komt verzorgen bij uw organisatie. Met zijn positieve energie weet hij uw medewerkers te inspireren met een rollenspel. Tijdens dit rollenspel staat de kracht van uw werknemers centraal. Zijn charisma zal zeker een toevoeging zijn voor uw bedrijf. Maak nu een afspraak met de trainingsacteur in Den Haag en bespreek uw wensen met de Man met Koffer. Maak van uw evenement of trainingen een succes.