Eurostarter
Image default
Industrie

Diverse staalproducten bij een metaalhandel in Oost-Vlaanderen

Staal wordt gebruikt in bijna iedere grote bouwconstructie. Het is namelijk een stevig en licht materiaal dat makkelijk te bewerken is. Veel constructiebedrijven werken daarom graag met staal. Ook steeds meer particulieren gebruiken staal voor projecten in en rondom het huis. Bij metaalhandel J. van der Walle uit Hulst, Oost-Vlaanderen, vindt u een groot assortiment van staalproducten. Hier worden een aantal van de producten uitgelicht.

Platstaal

Platstaal is een veelgebruikte vorm van staal die vaak van pas komt bij verschillende projecten. Deze stalen strips komen in verschillende breedtes en diktes. U kunt zelf bepalen welke afmeting u wilt hebben. wanneer deze niet op voorraad zijn, worden deze op maat gemaakt door de medewerkers.

Kokerprofielen

Kokerprofielen zijn stalen vierkante buizen die vaak gebruikt worden voor stevige constructies. Ook komen deze buizen steeds meer voor in meubels. Deze kokerprofielen zijn niet alleen in staal verkrijgbaar, maar ook in aluminium en rvs. U kunt bij deze materialen ook zelf de afmetingen uitkiezen wanneer u bij deze metaalhandel uit Oost-Vlaanderen bestelt.

Hoekprofielen

Wilt u een hoek afwerken of beter beschermen? Ook daar heeft dit bedrijf geschikte staalprofielen voor. Kies dan voor een hoekprofiel. U kunt kiezen tussen zwart of gegalvaniseerde hoekprofielen in verschillende afmetingen.

Aluminium platen

Naast staal zijn er ook materialen zoals aluminium verkrijgbaar. Aluminium platen zijn erg veelzijdig en kunnen gebruikt worden als ondergrond of wand. De vlakke aluminium platen zijn volledig glad. Wanneer u meer grip wilt creëren op de ondergrond, kunt u ook kiezen voor een traanplaat. Deze hebben een structuur waardoor deze meer grip bieden. Vooral voor buiten zijn deze platen zeer geschikt omdat de kans op gladheid verminderd wordt.

Diverse producten om staal mee te bewerken

Naast het staal zelf biedt deze metaalhandel uit Hulst in Oost-Vlaanderen ook producten aan om het staal mee te bewerken. Dit zijn bijvoorbeeld lasbochten en draadstangen. Ook is er verf en lood op rol beschikbaar. Met deze producten kunt u uw bestelling helemaal afmaken.