Eurostarter
Image default
Industrie

Met spankettingen vervoert u zware lasten veilig van punt A naar punt B

Heeft u spankettingen nodig voor uw logistieke- of transportbedrijf? Wilt u de veiligheid van uw personeel waarborgen maar ook de zware lasten intact laten? Dan zijn spankettingen inderdaad hoognodig! Hiermee zet u zware goederen veilig vast in bijvoorbeeld een vrachtwagen, zodat ze niet kunnen verplaatsen en/of vallen. Hierdoor komt alles goed aan op plaats van bestemming en ontstaat er ook geen gevaar bij het openen van de vrachtwagen. Er kan namelijk niets gebeurd zijn door de spankettingen van hoogwaardige kwaliteit die u koopt bij BMI Hijsgereedschap! Ook voor ander hef- en hijsgereedschap kunt u bij dit gespecialiseerde bedrijf terecht.

Hoogwaardige hijsmiddelen vindt u bij dit bedrijf

Bent u, naast spankettingen, ook op zoek naar andere specifieke hijsgereedschappen? Bij BMI Hijsgereedschap vindt u een breed aanbod, zodat u steeds weer vindt wat u nodig heeft. Denk hierbij aan hand- en rateltakels, weegschalen/unsters, valbeveiliging en werkplaatskranen. Heeft u iets maar eenmalig nodig of wilt u eerst uitproberen of een bepaald gereedschap goed werkt voor uw werkzaamheden? Bekijk dan de mogelijkheden om te huren. Bijna alles is mogelijk in goed overleg met een van de professionals. De service is uitmuntend. Zo kunt u profiteren van de beste prijs-kwaliteitverhouding binnen deze branche.

Vraag om een instructie voor het gebruik van uw bestelde gereedschap

Het hef- en hijsgereedschap dat u wordt aangeboden, kan soms intimiderend lijken. Daarom biedt het team van professionals u voor ieder gereedschap een instructie aan. Het allerbelangrijkste is namelijk dat u veilig met het gereedschap omgaat, zodat ongevallen worden voorkomen. Ook het benodigde onderhoud wordt met u besproken zodat de levensduur van uw aankoop wordt vergroot. Heeft u een bepaald gereedschap al een tijdje in gebruik? Dan is het waarschijnlijk (binnenkort) tijd voor een keuring! Ook in dit geval kunt u gewoon terecht bij BMI Hijsgereedschap. Dat is dus écht topservice!

https://www.hijsgereedschap.nl/producten