Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het kiezen van de juiste sloophamer voor uw minikraan

Sloophamers gebruikt u voor het slopen van beton en uiteenlopende soorten gesteente. Door een sloophamer op een minikraan te plaatsen, verzet u snel grote hoeveelheden werk zonder dat u hiervoor kracht hoeft te zetten. Welk type u precies nodig heeft, is afhankelijk van de werkzaamheden. Het uithakken van een sleuf vergt bijvoorbeeld een andere aanpak dan het openbreken van een groot vloeroppervlak. Houdt u zich niet frequent met grondverzet bezig? Dan is het prettig dat u op een partner kunt vertrouwen die u van de materialen én de benodigde adviezen voorziet.

 

Adviezen over de meest uiteenlopende grondverzetmachines en uitrustingsstukken

Het in Noord-Holland gevestigde Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf voert een groot aanbod aan uitrustingsstukken en grondverzetmachines. Niet alleen kunt u er een sloophamer voor een minikraan huren, ook is dit de juiste partij voor de verhuur van een minikraan met overdruk. Er bestaan verschillen in gewicht, geluidsniveaus, breedte, hoogte, maximaal contragewicht en meer. Heeft u persoonlijk advies nodig? Dan kunt u contact opnemen met de ervaren medewerkers.

Alles wat u nodig heeft op voorraad

Zoals genoemd bent u niet alleen voor de huur van een sloophamer voor een minikraan aan het juiste adres bij dit bedrijf. Ook voor de verhuur van een minikraan met overdruk bent u hier in goede handen. Voor vrijwel elke bouw- of graafklus heeft het bedrijf de juiste machine voor u beschikbaar. En is uw personeel niet ervaren genoeg of bevoegd om deze machines te besturen? Dan kan er ook een chauffeur voor u worden geregeld. Zo weet u zeker dat de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Kies voor een vakkundig, behulpzaam en dynamisch bedrijf

Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf uit Noord-Holland mag zich al veertig jaar dé specialist noemen in de verhuur van een minikraan met overdruk en andere grondverzetmachines, net als uitrustingsstukken ten behoeve hiervan. Het vakkundige personeel is u graag tot hulp en speelt constant in op de ontwikkelingen die ook binnen deze tak onophoudelijk gaande zijn. Klinkt dit voor u als uw partner in grondverzet? Neem dan contact op met het bedrijf en huur al uw benodigdheden!