Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Duurzamer leven door een bestelbus te huren

Plastic producten vermijden, afval scheiden, tweedehands kleding kopen en veganistisch eten. Duurzaamheid staat steeds centraler in onze maatschappij en iedereen probeert tegenwoordig zijn steentje bij te dragen. En dat is maar goed ook! Maar wat zijn dan nog meer dingen die u kunt doen voor een duurzamer leven? Wat dacht van het huren van een bestelwagen?

Vervuilende auto’s

Tegenwoordig hebben veel mensen één of soms zelfs twee auto’s voor de deur staan. Het is handig, maar echt duurzaam is het niet. Er rijden zelfs nog veel oude auto’s of bussen rond die zorgen voor heel veel uitstoot. Dit is voornamelijk het geval op een korte afstand. Veel mensen pakken dan ook sneller de auto dan de fiets. Als u nu een bestelbus gaat huren of een personenbusje kilometervrij gaat huren, dan is dit veel duurzamer.

Een duurzame bus kopen

Nu zal u wel denken, kan ik dan niet gewoon een duurzame bestelbus kopen in plaats van een bestelbus te huren? Het nadeel van het kopen is dat dit nog niet zo makkelijk is. Ze zijn meestal vrij prijzig. U kunt dan wel met het openbaar vervoer gaan, maar dan bent u vaak weer aan een bepaalde tijd gebonden.

Het huren van een bestelwagen is voordeliger

Als u een bestelbus of personenbusje kilometervrij wilt huren, kunt u eventueel ook nog carpoolen met collega’s, familie of vrienden. Dit bespaart kosten en is duurzamer. Het huren van een bestelwagen of een personenbusje kilometervrij huren is dan het voordeligste.

Ga in zee met deze organisatie

Wilt u dus duurzamer leven en bent u nog op zoek naar een geschikte organisatie? Dan kunt u kijken bij Blue Rent a Car. Zij zijn heel flexibel aangezien het mogelijk is om 24/7 een busje te huren tegen een lage prijs en dat allemaal kilometervrij. Het aanbod van alle busjes staat op de website. De prijzen kunt u ook daar vinden.