Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Fysiek of online trainingen: cursus overtuigend presenteren

Binnen De Monchy & Bakker is het mogelijk om de door jou uitgekozen workshop of training fysiek te volgen, maar zij bieden ook een online optie. Op de website wordt per training aangegeven wanneer de eerstvolgende startdata zijn voor zowel de fysieke training als de online training. Zeker in deze hectische tijd van thuiswerken is het prettig om de keuze te hebben om juist online een training te doen. Het geeft je een zekere mate van flexibiliteit. Niet elke training heeft een online mogelijkheid. De cursus overtuigend presenteren zal alleen fysiek worden gegeven. Het is echter wel mogelijk om een in-company uitvoering van deze cursus te krijgen. Via e-mail of telefonisch contact kun je meer horen over de mogelijkheden hierover.

Geen spanning meer met presenteren

De cursus overtuigend presenteren wordt gegeven in Amsterdam en heeft als doel ervoor te zorgen dat je zonder overbodige spanning een duidelijk verhaal overbrengt. Er wordt geleerd om optimaal gebruik te maken van jouw focus, maar ook hoe je leert omgaan met de weerstand van het publiek. Hoe kun je omgaan met de ontvangen feedback en hoe geef je het zelf? Een belangrijk punt is ook dat je ervoor leert zorgen dat je aan het einde van de presentatie jouw doel hebt bereikt. Zo kun je met een tevreden gevoel verder en dat is zeer belangrijk.

Contact na de training

De cursus overtuigend presenteren duurt drie dagen. Na deze drie dagen kun je tot zes maanden na afloop van de training bij het kantoor in Amsterdam terecht met alle vragen die je nog hebt over het effectief presenteren. Deze nazorg helpt je met het opbouwen van het zelfvertrouwen tijdens het geven van presentaties. Op de website is ook een filmpje beschikbaar waarin meer verteld wordt over de nazorg die door dit bedrijf geleverd wordt. Heb je al zin om te starten? Ga naar de website en schrijf je dan snel in.

https://demonchyenbakker.nl/