Eurostarter
Image default
Bedrijven

Een 1-daagse training voor een hr-manager in Noord-Holland met een speciale talentmeting

Bij L&D Support Nederland in Haarlem bieden ze verschillende trainingen en cursussen aan waarbij ze een Profilizer talentmeting maken. Door deze talentmeting krijg je inzicht in het te verwachten gedrag en de veerkracht van werknemers binnen een organisatie. Deze belangrijke factoren worden op een nauwkeurige en objectieve manier inzichtelijk gemaakt om zo de talenten van professionals binnen een organisatie te optimaliseren. Het is namelijk erg belangrijk om op de juiste momenten over de juiste inzichten en talenten te beschikken om hierop in te kunnen spelen. Voornamelijk als hr-professional is dit cruciaal. Daarom vind je bij dit bedrijf in Noord-Holland een speciale 1-daagse training voor een hr-manager.

Welke inzichten geeft een talentmeting?

De talentmeting en de rest van de 1-daagse training voor een hr-manager in Noord-Holland biedt onder andere inzichten voor individuele trajecten, werkrelaties tussen twee personen, trajecten voor teamoptimalisatie en organisatievraagstukken. Daarnaast is een talentmeting een krachtige tool voor het verbeteren van besluiten, vermindering van het personeelsverloop en het binden en boeien van medewerkers. Een goede besluitvorming heeft bijvoorbeeld effect op de selectie en promotie van medewerkers. Ook het vervullen van de persoonlijke leerbehoefte, het verhogen van de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers en het verbeteren van onderlinge samenwerkingen en werkrelaties zijn belangrijke onderwerpen.

Bespreek jouw wensen voor een passende training

Niet alleen als hr-manager kun je een 1-daagse training volgen bij L&D Support Nederland in Noord-Holland, maar ook als loopbaancoach, organisatieadviseur en hr-adviseur zijn er volop mogelijkheden. Neem contact op met deze specialisten uit Haarlem en informeer naar de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen kijken ze dan samen welke training of cursus het best aansluit en ontvang je advies op maat. Je vindt de contactgegevens op hun website en vindt hier tevens meer informatie over de verschillende trainingen en cursussen. Weet je al welke training je wilt volgen? Reserveer dan direct een plek!