Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een betere sfeer na het personeelsadvies

Terugkijkend kunnen wij als bedrijf wel stellen dat wij erg veel gehad hebben aan het personeelsadvies van Simpra. In eerste instantie wisten wij nog niet precies of wij ons echt moesten gaan richten op personeelsadvies of dat wij de situatie gewoon maar moesten laten rusten. Na in gesprek te zijn gegaan met verschillende personen die ons meer konden vertellen over het aannemen van personeelsadvies, zijn wij uiteindelijk toch maar overstag gegaan. Tot op heden hebben wij nog geen enkel moment spijt gehad van onze keuze om Simpra te benaderen of zij ons van personeelsadvies wilden voorzien!

 

Onbekend met personeelsadvies

 

Personeelsadvies was in eerste instantie een term waar wij als bedrijf niet echt bekend mee waren. Wij wisten niet echt wat het inhield en wat Simpra ons kon bieden als wij om personeelsadvies zouden vragen. Toen wij met Simpra in gesprek gingen over het personeelsadvies dat zij ons te bieden hadden, leerden wij Simpra als bedrijf beter kennen. Zo kwamen wij erachter dat er erg veel gekeken wordt naar de ontwikkeling. Dit begrip staat voor Simpra echt centraal in haar advisering merkten wij. Ook was duurzaamheid een begrip dat centraal stond in de advisering van Simpra. Simpra liet dit voornamelijk terugkomen door te laten zien hoe belangrijk het is om maatschappelijk verantwoord HRM te ondernemen.

 

Betere resultaten

 

Het viel ons erg op dat Simpra erg objectief is. Wij vonden dit een eis als bedrijf omdat je door objectiviteit het meest opschiet voor het hele bedrijf. Iedereen binnen ons bedrijf kreeg nu ook een vertrouwd gevoel bij Simpra en niemand heeft geprotesteerd tegen de uitkomst van het personeelsadvies. Sinds wij het personeelsadvies van Simpra hebben opgevolgd, gaat het weer ontzettend goed binnen het bedrijf. Alles loopt weer erg lekker en de resultaten zijn ook nog eens gestegen, daarnaast zijn er geen spanningen meer binnen het team en is de sfeer een stuk gezelliger!

 

Met vertrouwen de toekomst in

 

Mocht u nu ook een team hebben dat ondermaats presteert. Of een vervelende sfeer tijdens het werken? Wij raden u echt aan om dan contact op te nemen met Simpra personeelsadvies. U zult alle mogelijkheden horen en net als ons uiteindelijk ontzettend tevreden zijn!