Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Een hardcover boek drukken

Ondanks de opkomst van de e-books en e-readers blijft het toch altijd het plezierigst om een fysiek hardcover boek in uw handen te hebben. Er komt echter wel veel om de hoek kijken bij het laten drukken van een hardcover boek. Allereerst moet u precies weten wat u wilt met betrekking tot de drukuitvoering van de binnen- en buitenkant van uw boek. Vervolgens moet u op zoek gaan naar een drukkerij die de juiste drukpers heeft om aan uw eisen te kunnen voldoen. Als leek kan het maar al te lastig zijn om in te schatten wat er precies nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen. De Beste Boekdrukkers is een onafhankelijke drukwerkexpert die als tussenpersoon fungeert tussen de klant en de drukkerijen.

Waarom een intermediair inschakelen?

Door een tussenpersoon in te zetten die de keuzes omtrent het drukken van uw hardcover boek voor u maakt, bespaart u veel tijd en moeite. Voor een expert, zoals De Beste Boekdrukkers, is het namelijk een fluitje van een cent om in één oogopslag te zien welke drukpers er nodig is voor uw specifieke boek en welke drukkerij hiervan in het bezit is. Naast dat het u tijd en moeite bespaart, kost het u ook minder geld. Deze expert heeft namelijk contacten met drukkerijen door heel Europa. Hierdoor kunnen zij altijd de beste prijzen aanbieden. Een andere reden om deze expert in te schakelen is dat zij ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd is door uitgebreide controles uit te oefenen op het drukwerk. Een mooie bijkomstigheid is dat u bij deze expert enkel voor het drukwerk betaalt. De bijgeleverde service is gratis.

Milieuvriendelijk boek

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar het drukken van hardcover boeken is een vrij milieuvriendelijk proces. Wist u dat het lezen van een e-books zelfs een hoger energieverbruik veroorzaakt dan het lezen van een fysiek hardcover boek? Des te meer reden om fysieke exemplaren van uw hardcover boek te laten drukken.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/