Eurostarter
Image default
Vervoer en transport

Een touringcar huren

Ik wil graag een touringcar huren. Mijn naam is Lian en ik ben een juffrouw. Binnenkort is het zo ver: we gaan met z’n alle op schoolreisje. Dit is super spannend en alle kinderen zien hier ontzettend naar uit. De bedoeling is dat we dit jaar voor het eerst naar een attractiepark gaan en de kinderen vinden het geweldig. Ze hadden het er maanden terug al over. Daarom is de druk ook hoog om dit schoolreisje gewoon door te laten gaan. Dit is echter nog redelijk lastig. We zitten namelijk met een probleem. We hebben een veel grotere klas op dit moment en daarom is het lastig om de juiste touringcar te vinden voor alle kids. Nu valt dit onder mijn taak van dit jaar. Zo kwam ik terecht bij Noot.

Waar kan ik deze touringcar huren?

Bij Noot. Wij zijn een bedrijf dat veel verschillende dingen verhuurd. Wij hebben veel ervaring met het verhuren van bijvoorbeeld voertuigen die gehandicapten vervoeren. Toch doen wij ook meer dan dat. Wij willen ons hard maken voor diegene die hulp nodig hebben. Zo zijn we over het algemeen vaak bezig met mensen die een handicap hebben. We stellen ons op als een soort taxi voor deze doelgroep. Sinds dat wij zijn begonnen met de touringcar hebben we er een hele nieuwe doelgroep bij. Dit is namelijk niet specifiek voor een oudere doelgroep. Daarom kunnen wij tegenwoordig ook makkelijker andere doelgroepen helpen. Denk bijvoorbeeld aan schoolreisjes. Wij krijgen geregeld docenten bij ons die vragen om een grote of kleine touringcar. Er zijn namelijk verschillende versies hiervan. Daarom zijn wij in dit geval ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld de juffrouw die op zoek is naar een touringcar. Wij kunnen makkelijk grotere groepen in deze bus kwijt en daarom zijn wij ook onze doelgroep aan het vergroten.

Noot Ede

Na een tijdje zoeken ben ik, Lian, achter Noot gekomen. Zij konden mij perfect helpen met het schoolreisje. Uiteindelijk hadden we een enorm leuk schoolreisje wat zorgde voor een groep die heel blij was. We hadden een perfecte dag. Kortom, we denken dat de touringcar van Noot een aanrader is voor iedereen die op zoek is naar een touringcar. Ze hebben op dit moment ook een korting lopen en daar zou ik zeker gebruik van maken!