Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Gebruik je iPhone op vakantie of in de werkplaats met een van de waterdichte hoesjes

Een mooie mobiele telefoon, zoals een iPhone, wil je graag goed beschermen tegen wind en weer met een van de handige hoesjes. Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin je telefoon extra bescherming nodig heeft, omdat de kans op waterschade aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat er op je werkplaats met water wordt gewerkt, maar ook omdat je gaat bergklimmen in de winter of op vaarvakantie gaat. Zelfs wanneer je je telefoon mee wilt nemen naar het strand of het zwembad is het verstandig om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen. Door waterdichte iPhone-hoesjes te gebruiken is je telefoon beschermd voor het geval er water op komt.

Voorkom waterschade aan jouw iPhone

Waterdichte iPhone-hoesjes bieden rondom bescherming voor je toestel. Het ontwerp is volledig gesloten, waardoor er op geen enkele plek water in het hoesje en daarmee bij je toestel kan komen. Een waterdicht telefoonhoesje is voorzien van een screenprotector waardoor er geen water, stof of vuil bij je toestel kan komen. Over het algemeen hebben deze hoesjes verstevigde randen die je toestel goed beschermen bij een val of stoot. Afhankelijk van het hoesje kun je je telefoon zelfs mee onder water nemen, bijvoorbeeld om foto’s tijdens het snorkelen te maken. De hoesjes zijn zo ontworpen dat je de toetsen van je iPhone nog zonder problemen kunt gebruiken.

Shop het hoesje voor jouw iPhone online

Wil je graag een waterdicht hoesje voor je iPhone kopen? Dan ben je bij iPhone-Cases.nl aan het juiste adres. In deze webshop vind je een ruim assortiment aan iPhone-hoesjes, waaronder ook waterdichte modellen. Let er bij je aankoop goed op of een model alleen beschermt tegen water of dat je je telefoon met het hoesje onder water mee kunt nemen. Wanneer je voor zeven uur ’s avonds bestelt, ontvang je het hoesje de volgende dag. Alle bestellingen worden gratis verzonden en bij bestellingen van meer dan dertig euro krijg je een gratis screenprotector.